Automatický náklon xenonů
- Reklama
Re: Automatický náklon xenonů
Kratas: Muj posl. prispevek byla reakce na Otas, ne Kratas
Otas: Tak toho jsem si nikdy nevsiml, kanalum se zasadne vyhybam. Cidlo na naklapeni v kopci bys tam mel mit taky. Nevim jak tobe, ale ja pri jizde - kopec, dolu, kopec, dolu - pozoruju jak se xenony mirne sklopi, pak prizvednou, pak sklopi a znovu.
Otas: Tak toho jsem si nikdy nevsiml, kanalum se zasadne vyhybam. Cidlo na naklapeni v kopci bys tam mel mit taky. Nevim jak tobe, ale ja pri jizde - kopec, dolu, kopec, dolu - pozoruju jak se xenony mirne sklopi, pak prizvednou, pak sklopi a znovu.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
našemu se nevyhneš.... jsou v řadě vedle sebe šikmo přes silnici.
To z kopce do kopce dělá jen to čidlo na zadku, že se zatíží, nebo odlehčí.... to je jasný, ale to je pořád zátěž nápravy.
A nebo, je tam ještě jiný čidlo o kterým nevím.
To z kopce do kopce dělá jen to čidlo na zadku, že se zatíží, nebo odlehčí.... to je jasný, ale to je pořád zátěž nápravy.
A nebo, je tam ještě jiný čidlo o kterým nevím.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 17 led 2011, 20:38, celkem upraveno 2 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Westler: Vsiml jsem si toho ... ale už jsem to raději nerozmazával, abys mě neměl za úplnýho blba
Opel Astra Caravan 1.7 CDTI Enjoy
Z17DTH, r.v.2006, černý safír, xenon
Uvažoval jsem o koupi diagnostiky (OP-Com) samozřejmě nejen kvůli xenonům, ale nevíte někdo, jestli se dá v OP-Comu taky nastavovat tahle simulace zatížení, popř jestli je někde vidět aktuální elektrická hodnota sensoru zatížení?
Tak to si nemyslim. Jako ze z kopce je zadek lehci a do kopce tezsi? To se mi moc nezda.Oťas píše:To z kopce do kopce dělá jen to čidlo na zadku, že se zatíží, nebo odlehčí.... to je jasný, ale to je pořád zátěž nápravy.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Jestli jsi myslel mě, tak ja ESP nemám, má to na něco vliv?x-father píše:Mas ESP?
Samozřejmě kromě stabilizace podvozku ... myslim vliv na xenony
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
A co by tam bylo ještě za čidlo?Westler píše:Tak to si nemyslim. Jako ze z kopce je zadek lehci a do kopce tezsi? To se mi moc nezda.Oťas píše:To z kopce do kopce dělá jen to čidlo na zadku, že se zatíží, nebo odlehčí.... to je jasný, ale to je pořád zátěž nápravy.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
AFL sa natáčajú do zákruty. Ak ti svetlá svietia príliš dole daj si to skontrolovať a nastaviť.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan