chyba 050074
Re: chyba 050074
Ne, ta s tím nesouvisela. Nějak jsem ji nechtě vypálil asi při neopatrném vypojování LEDek z konektoru zadního světýlka v kufru, na které jsem pro jistotu přidával rezistor. Ta chyba se Vojtovi prý taky zobrazila na Techu. Kromě této.
- Reklama
Tak jsem možná tuto chybu odstranil (ťuk, ťuk na dřevo). Když jsem přicmrndával Perrymu a Dimimu při montáži krytu pod motor (museli jsme sundat přední kola) jsem si všiml konektorů od ABS a tak jsme je oba ve předku prostříkli sprayem na kontakty. A zatím se chybka neobjevila znovu.
Dimi ty zatrachtilý konektory umí rozdělat. Já těm auto-konektorům negrómu a nejraději bych vzal kleště a dal tam čokolády, nebo vagovky a instalační krabice.
Nevím, jestli je to jen můj pocit, ale připadá mi, že jsou od toho prostříknutí brzdy malinko jedovatější.
Dimi ty zatrachtilý konektory umí rozdělat. Já těm auto-konektorům negrómu a nejraději bych vzal kleště a dal tam čokolády, nebo vagovky a instalační krabice.
Nevím, jestli je to jen můj pocit, ale připadá mi, že jsou od toho prostříknutí brzdy malinko jedovatější.
Může mi někdo pomoooc ?
Dnes chyba 2345A samozřejmě s autíčkem. Nemůžu najít co to znamená.
Dík
Dnes chyba 2345A samozřejmě s autíčkem. Nemůžu najít co to znamená.
Dík
ASTRA H CARAVAN 1.7CDTI r.v.2004
Kladná odchylka v regulaci plnícího tlaku.
Zdarec denny
Prosim tě, co to znamená? Vadné turbo? Vadné čidlo? Nebo se to prostě jenom zbláznilo mrazem?
Jel jsem asi tak na čtvrtinu plynu, pohodička, žádnej extrém a nejednou buch.
Mam něco zčíhnout? Prasklá hadice asi těžko ?
Prosim tě, co to znamená? Vadné turbo? Vadné čidlo? Nebo se to prostě jenom zbláznilo mrazem?
Jel jsem asi tak na čtvrtinu plynu, pohodička, žádnej extrém a nejednou buch.
Mam něco zčíhnout? Prasklá hadice asi těžko ?
Nízký tlak.
Psal jsem ti SZ.Možná hadice.
Dal jsem to do garáže, koukal jsem na hadice, ale zdaji se OK. Za turbem je asi chladič? Je to tak?Kdyby byla prasklá hadice za turbem, tak by to ale spíš psalo nedosaženej plnící tlak.
No to může být ono.Pohledem nic neuvidíš.Je potřeba to vytočit a a prasklina se otevře.