víčko nádrže
víčko nádrže
ahoj. chci čepov at u pumpy. nejde mi otevřít víčko nádrže. zkouším všchno možné. zamykám, odemykám, s klíčem v zapálku , bez. no musel jsem trochou násilí vyloupnout víčko. ta špička co zajíždí do víčka , jako závora se už nehýbe. nevíte , jestli se s tím dá něco dělat. nějaká finta? nebo je mrtvý motůrek? dík
- Reklama
Re: víčko nádrže
Motorek víčka nádrže je zevnitř vzadu vpravo dole na kar. a ovládání vede lankem k víčku. Vedou k němu dva dráty (modročerný, modrý). Změřit na něm napětí při zamykání/odemykání a pokud tam bude, tak je zrada v motorku, případně jiná mech. chyba.
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod ...
Astra H Hatchback 1.9 CDTI 88kW, Black
http://www.veramon.czweb.org
Astra H Hatchback 1.9 CDTI 88kW, Black
http://www.veramon.czweb.org
Nebylo to tvoje první tankování ? mě to taky poprví nešlo, než jsem přišel na to, že na to víčko musíš zatlačit a otočit a pak už jde
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
já myslel, že se baví o tom plastovkém víku
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
kucí , tak po rozebrání zjištěno , že motůrek nemakal. impuls tam šel . tzn. švagr šikovný elektrikář ho úplně rozebral . proměřoval , pak to profoukl a rozchodil. je to jednoduchý motůrek. takže to zae maká. mám radost. jinak je s tím dobrá milovačka. nasadit konektor na motůrek. no uvidíte možná sami. . místo tam není. doporučuji deden nastrkuje plast v němž je motůrek uložen od víčka nádrže a druhý cpe konektor do správných míst. pak to cvakne a je to . tak sa majte.
aj mne sa to dnes stalo. na pumpe som šaškoval 5 minút a nič, bolo po výlete dal som dolu bočné krytie v kufri, pohýbal s motorčekom a išlo to tak trikrát. potom zasa nie tak som motorček vytiahol, káblik vytiahol dal späť a nešlo. ten kolík čo sa vysúva som normálne rukou vysunul a ono to zasa fungovalo 4x krát a potom nie. s kolíkom som ešte pohýbal a fungovalo to asi 5x a potom sa z motorčeka začalo troska dymiť tak som s tým prestal. je zlý motorček? treba kúpiť novy? kde to kúpim prosim
Astra H SEDAN 1.6XER 85 kW