zdarec kluci,koupil jsem zafiru 1.8 rv 07 a mam 2 dotazy.
1. nevite cim to je ze mi vzdycky po nastartovani blikaji vystrazna svetla?Kdyz je vypnu knoflikem tak to je zas do dalsiho nastartovani Ok.
2.mam u ni vystreleny bocni pytel v sedacce a stropni.....jak je to s aktivaci jednotky?staci pouze smazat chybu a nebo se musi smazat crasch data primo v jednotce?jde to pres obd?diky za odpovedi
vystrazna svetla a airbagy
- Reklama
Re: vystrazna svetla a airbagy
ad 1: protože máš bouchlý bágly tak to bliká, po reaktivaci jednotky to přestane
ad 2: musí se smazat crash data, jestli to jde po kabelu nevím, my to kucháme
ad 2: musí se smazat crash data, jestli to jde po kabelu nevím, my to kucháme
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Re: vystrazna svetla a airbagy
nj diky to jsem si myslel zeje to kvuli bagum:-)
jo jeste jedna vec se deje...vcera se mi stalo ze to neslo natocit.... po otoceni klicku zacalo cvakat v motoru a v rytmu cvakani zhasinali kontrolky .Rikal jsem si ze je vybita baterka tak jsem to zkusil pres kabely a bylo to stejny.tak jsem baterky prohodilmezi sebou zahejbal start.kabelama a ono to sice neochotne se otocilo a chytlo.
Co myslite muze to bejt starterem?
jo jeste jedna vec se deje...vcera se mi stalo ze to neslo natocit.... po otoceni klicku zacalo cvakat v motoru a v rytmu cvakani zhasinali kontrolky .Rikal jsem si ze je vybita baterka tak jsem to zkusil pres kabely a bylo to stejny.tak jsem baterky prohodilmezi sebou zahejbal start.kabelama a ono to sice neochotne se otocilo a chytlo.
Co myslite muze to bejt starterem?