OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
to ci nieco ide alebo nejde programovat ma na svedomi soft a nie interfejs. tiez som si myslel ze to madari naprogramovali lepsie ked za original chcu take prachy. kedze mam klon, tak len ciham na nove verzie softu
<')))><
Astra 08 1.7 CDTI Caravan
- Reklama
treba stahovat univerzalne verzie a nie specialne upravene. na tej danskej stranke sa pise ze to je pre ich kabel.
<')))><
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa s tym podarilo naprogramovat celodenne svietenie, dostal som sa do predneho aj zadneho centra. Skusal som teraz naprogramovat tlacitko SPORT a to mi neslo. V menu som vybral hodnotu, dal som programovat, ale ked som znova vliezol do nastaveni tak tam bola povodna hodnota.
Co sem ja cet, tak je problem s programovanim hlavne UEC, REC.JohnyBA píše:Mne sa s tym podarilo naprogramovat celodenne svietenie, dostal som sa do predneho aj zadneho centra. Skusal som teraz naprogramovat tlacitko SPORT a to mi neslo. V menu som vybral hodnotu, dal som programovat, ale ked som znova vliezol do nastaveni tak tam bola povodna hodnota.
Bud nejde programovat, nebo nebere security code.
Me se to chova stejne u 090820d a starsi taky neprogramuje IPC.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Nezalezi od verzie softu, kt. pouzivas ku kablu, zalezi od auta, na niektorom to ide, na inom nie.
Mam to odskusane uz vela X, cudujme sa ale aj s origo OP-COMom programovanie napr. REC na mojej astre nejde....
Mam to odskusane uz vela X, cudujme sa ale aj s origo OP-COMom programovanie napr. REC na mojej astre nejde....
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Zkoušel někdo s OP COM em u auta s DPF regeneraci DPF? Já to zkoušel jednou. Zdvíhlo mi to otáčky jako při statické regeneraci např. TECH2, ale místo vyčištění filtru došlo k ještě většímu ucpání filtru. Regenerace běžela cca 10 minut na 3000ot. Halda nafty v háji a zacpaný filtr. Doufám, že to dělám vše dobře, nejsem zdatný v angličtině. Ale v ENGINE dám Programing najedu na Regenerace DPF a dám spustit regeneraci. Včera mně jí to ani nespustilo. Nevím proč, jestli to je tím, že je zacpaný "jen" na 80%?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Mozno to nespustio, lebo si nemal dostatocnu teplotu motora a vyfuku. Raz som to skusal, otacky vybehli poriadne hore, hucalo to, tak som to vypol radsej...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Tak už mám svůj Opcom také doma a chci se Vás zeptat, jakou verzi programu používáte? S interfacem jsem dostal cd na kterým byl program v. 081016, ten jsem v pohodě rozjel pomocí aktivátoru co tam byl přibalenej. Program chodí v pohodě, chybové kódy maže, testuje, ale programování např. REC nejde, vyhazuje to nějakou chybovou hlášku. Zkusil jsem teda další verzi co tam byla 090820b, tu jsem zprovoznil pomocí winhex, jednotky načte, ale nejdou ani vymazat chybové kódy natož něco programovat. Našel jsem na netu verzi 090820d, ale tu se mě nepodařilo zprovoznit.
Jakou verzi teda používáte? a jak jste ji zrovoznili?
Chtěl bych si udělat změny v nastavení svícení, mám xenony bez natáčení, řídící jednotku to sice poznalo, ale pak mně to nabídlo dvě jiné, jednu z astry s AFL a jednu ze Zafiry taky s AFL, že ta moje tam prý není. Programování světel jsem tam nenašel, poradíte mně kde to mám hledat? Není chyba v tom, že moji řídící jednotku to nemá v zásobníku?
Díky za každou odpověď.
Jakou verzi teda používáte? a jak jste ji zrovoznili?
Chtěl bych si udělat změny v nastavení svícení, mám xenony bez natáčení, řídící jednotku to sice poznalo, ale pak mně to nabídlo dvě jiné, jednu z astry s AFL a jednu ze Zafiry taky s AFL, že ta moje tam prý není. Programování světel jsem tam nenašel, poradíte mně kde to mám hledat? Není chyba v tom, že moji řídící jednotku to nemá v zásobníku?
Díky za každou odpověď.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tu jeposledny funkcny, plne aktivivany OPCOM 090820d
http://rapidshare.com/files/317659695/O ... _EN-OK.RAR
alebo
http://hotfile.com/dl/19844323/6ea8fde/ ... K.RAR.html
alebo
Díky, stahl jsem, vše funguje ok, kromě programování REC a UEC, kde to píše, že funkce je nepřístupná a mám kontaktovat dodavatele. V podstatě mně to funguje stejně jako ta verze 081016, s tím, že tam jsou i auta ročník 2009. Jinak nastavení svícení jsem tam nenašel a jednotka mých xenonů tam také není. Jsou tam na astru dvě s AFL a jedna na zafiru s afl, ale já mám xenony jen AHL. Mám auto modelový rok 2005. Napsalo to ver. jednotky 0x110 a v Opcomu jsou až verze 0x210 a výš. Tak možná to nastavení svícení nejde kvůli tomu.swabel píše:Tu jeposledny funkcny, plne aktivivany OPCOM 090820d
alebo
Každopádně mockrát díky a pokud bude něco nového, budu rád za každé info.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004