Mraz

Od klimatizace až po xenony
besnar

Re: Mraz

Příspěvek od besnar » 19 led 2017, 07:54

Ako sa da zistiť či je cim modul zlý?

Reklama

besnar

Příspěvek od besnar » 13 pro 2017, 21:19

Po dlhom sledovaní som zistil že keď poklesne vonkajšia teplota pod 0 stupňov tak palubovka nesvieti a nejde ani zadní stierač , skúšal som pritlačiť poistky ale nepomohlo, po 5 až 10 minutách jazdy to naskočí . Ale pri tom že palubovka nesvieti tak všetko funguje ako má, či svetla ,či smerovky ,predne stierače ,ale okrem zadných tie sa rozbehnú až keď naskočí displej . Kamarát mi vravel že všetky astry H majú nejakú chybu zo zadným stieračom neviete akú a či sa dá odstranit?

Morfeus70

Příspěvek od Morfeus70 » 21 led 2019, 21:02

ahoj, podařilo se ti najít příšinu ? Mám ten samý problém, dělalo mi to přesně co tobě...baterku mám novou....dělá to jen za mrazu. Zjistil jsem, že to naběhne rychleji, když pustím na max. teplotu a foukání skrze přístrojovku, jako kdyby se něco ohřálo a pak byl klid. Jinak já mám orig. denní světla a xenony. Poloha vypínače na AUTO, takže po nastartování se zapnou denní a když senzor zjistí, že se setmí, tak spustí xenony. No a nově mi včera při -8st začali blikat světla denní-xenony-denní-xenony vždy přesně v intervalu co blikala přístrojovka :( Dělalo to dokonce i když jsem přepnul spínač na tlumený, tak blikali i denní, který ale za normálních okolností nesvítí. A tlumený xenony blikali v závislosti na blikání přístrojovky i v době, kdy jsem konektorama odpojil denní. Hmm už jsem z toho auta na švestku :(
Opel Astra H Kombi (L35), 1.6, 85kW, r.v. 09/2010, motor Z16XER, VIN: W0L0AHL35A2106103, najeto cca 138t km

besnar

Příspěvek od besnar » 31 led 2019, 19:42

Zdravim po dlhom sledovani auta pri studenom startovaní som zistil že mi nefunguju budíky ani osvetlenie pristrojovej dosky ani vystražný trojuholnik ale len vypinač inač fyzicky funguje , čo ešte nefunguje je zadný stierač a vyhrev okna zadného . Raz ked som zohrieval auto naštartovane som si všimol ,že ked sa zohrialo čosi tak niečo pod kapotov cvaklo a zrazu vsetko fungovalo . To mi dalo napod ci to nie je nejake rele ktore funguje ale pri mraze strajkuje . prikladam foto mojej skrinky a poprosil by som vas keby ste mi mohli identifikovat to rele ktore toto ovlada . Ďakujem Nevedeli by ste mi identifikovat rele v poistkovej skrinke v opel astra h , pre osvetlenie pristrojovej dosky +vystražný trojuholnik+zadný stierač+ vyhrev okna zadneho toto všetko nefunguje . dakujem

Odpovědět