Autobateria
- BikerMarius
Re: Autobateria
Ahoj díky za tip.
- Reklama
Trochu ozivim vlákno. V poslednej dobe opakovane, už asi každý druhý až stvrty mesiac, musím dobíjať autobateriu. Hlavne teraz v chlanom počasí je problém so statrovanim. Ktorú batériu by ste mi doporučili pre bezproblémové štarty ?. Ide hlavne o tie spoľahlivé štarty. Výdrž batérie nie je u mňa prvoradá.Opätovné som si prečítal toto cele vlákno a viacerí odporučili Exide alebo Banner. S Vartou silver dynamic nemá ani ja dobrú skúsenosť. Jedna sa o Astru H 1,9 cdti, Z19DT, 88 kW. Vďaka za rady a pripadne aj odporúčanie predajcu.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
No vidíš a já mám právě silver dynamic, 5 let stará. Dokonce mi v servisu nechali klíčky v poloze ON a nechali to tři dny stát, byla úplně na nule a funguje dobře, teď auto 10 dní stálo a v -8 chytlo na půl otáčky...
Z výš uvedených chybu asi neuděláš, já dodávám tu vartu a tátovi dobře držela yuasa.
Z výš uvedených chybu asi neuděláš, já dodávám tu vartu a tátovi dobře držela yuasa.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Duracell, Yuasa, Exide, Banner
První dvě značky jsou naprostá špička, ale taky ve vyšší cenové hladině. Druhé dvě značky jsou výborné a dobrý poměr cena/výkon. Těmito značkami chybu neuděláš. Já mam Vartu 4 roky a bohužel žádná sláva a to se snažím v zimním období pravidelně oživovat. Zatím mě ve štychu teda nenechala, ale ten první studený start už je vždycky slabší.
První dvě značky jsou naprostá špička, ale taky ve vyšší cenové hladině. Druhé dvě značky jsou výborné a dobrý poměr cena/výkon. Těmito značkami chybu neuděláš. Já mam Vartu 4 roky a bohužel žádná sláva a to se snažím v zimním období pravidelně oživovat. Zatím mě ve štychu teda nenechala, ale ten první studený start už je vždycky slabší.
OPEL ZAFIRA A 2,2DTI Y22DTR - OPC line 2005
https://www.sbazar.cz/automilacek
https://www.sbazar.cz/automilacek