Ahoj,
BC mi hlásil "Reversing light, check left". Fakticky mi nesvítila pouze zadní pravá! mlhovka. Zjistil jsem, že je to kostrou. Rozsvítil jsem světla a mlhovky, propojil kostru mlhovky s blinkrem (jen na bliknutí mlhovky, abych si to potvrdil). No a pak to hrálo na přístrojovce diskotéku.
Od té doby, když otočím klíčkem, tak se vše na přístrojovce standardně rozsvítí, ale hned zhasne. Když to nezhasne, tak to zhasne, když chci startovat a zezadu slyším cvakat relé.
Odpojil jsem baterii, všechna relé vyndal, proťukal, zandal. Pojistky všechny ok a nic
Nechal jsem baterii odpojenou a zkusím to asi teda až ráno znova. Nabitá je, kontrolka v ní je zelená (když mi jí vybíjel zapnutý servisní mód, tak nikdy zeleně nesvítila, když mi to nestartovalo, jinak servisák už půl roku zanutý nenechávám).
Ráno mám jet za hranice, tak urgentně zakládám téma. Dva hledací pokusy jsem učinil jsem skrze Google a nic.
Díky za rady a pochopení.
larry
Spěchá (zítra mám jet do ciziny) -nestartuje po nefunk. žáro
Spěchá (zítra mám jet do ciziny) -nestartuje po nefunk. žáro
Astra H Caravan Cosmo Z17DTJ 81kW, model 2009.
- Reklama
Re: Spěchá (zítra mám jet do ciziny) -nestartuje po nefunk.
Co kabely v husim krku do vika kufru?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Pro mě za mě klidně. To už nějak pořeším později. Dal jsem nabít baterii. Třeba jí kleslo napětí, když jsem chvíli šašil s těmi světly. Spíš mě zajímalo, jestli se to někomu nestalo a nemá na to fígl. Když to vezmu selským rozumem, tak by elektroinstalace měla být snad tak blbuvzdorná, že když spojím kostru blinkru a mlhovky (na okamžik), tak mi to přece nepokazí něco, kvůli čemu by to nestartovalo.
Vojto, člověče tam ale nejdou tím krkem, ne? Tam jde jen kabl k hornímu brzdovému světlu.... Nebo ne?
a ke spínači otevírání, stěrači a k osvětlení SPZ, zlomený kabel ti tam může nadělat paseku, ale byl to jen tip...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No jo vlastně
Určitě je to možné. I když mi to tam přijde méně namáhané než u bočních zadních dveří, do kterých lezu denně. No uvidím, co se povede nebo nepovede.
Díkes
Určitě je to možné. I když mi to tam přijde méně namáhané než u bočních zadních dveří, do kterých lezu denně. No uvidím, co se povede nebo nepovede.
Díkes