žárovky v H caravan
Re: žárovky v H caravan
Canto159 -> neparkuješ svoju Astru v TN? Vídavam tu Caravana s LV špzetkou Premýšlam nad tými ledkami, aj keď jedna stojí okolo 24€. Len neviem ako to bude so zadným obrysovým a brzdovým keďže tam máme jednu žiarovku asi dvojvlákno predpokladám..
- Reklama
Nie nie do TN nechodím vôbec neviem ako by sa dali riešiť tie brzdové :/ ale je nato nejaký sposob určite ...
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Horšie bude keď nahodím tie LED smerovky dozadu, a niekomu to vypáli oči
Tak prišiel čas keď aj ja musím meniť aj iné žiarovky ako H7. Naraz mi odišla jedna v prednej hmlovke a ŠPZ. Uvažujem však aj nad výmenou diaľkových H1, ktoré sú ešte od výroby. Po 11 rokoch a 203k km si to aj zaslúžia.
Ani by som to neriešil, ale ak ich zapnem tak lúč svetla ako keby išiel na ľavú stranu. Je to vidieť hlavne v hmle. Neviem či to je už ich vekom, alebo jemne zažltnutým svetlometom. Ľavé mám menené pred pár rokmi tak tam zažltnutie nie je. Cez STK to prešlo bez problémov.
Nestretol sa s tým niekto?
Ani by som to neriešil, ale ak ich zapnem tak lúč svetla ako keby išiel na ľavú stranu. Je to vidieť hlavne v hmle. Neviem či to je už ich vekom, alebo jemne zažltnutým svetlometom. Ľavé mám menené pred pár rokmi tak tam zažltnutie nie je. Cez STK to prešlo bez problémov.
Nestretol sa s tým niekto?