Zapojenie TrueCam A6 na spínaný prúd
Zapojenie TrueCam A6 na spínaný prúd
Pozdravujem , potrebujem Vašu radu. Mam Opel Astru H III caravan,1.6 benzín, r.v 2012. Zakúpil som TrueCam A6 potrebujem nabíjačku napojiť na spínaný prúd, aby sa mi kamera zapla pri naštartovaní a vypla pri vypnutí auta. Keďže 12V- zásuvka v aute je pod stali prúdom kameru mi nebude zapínať ani vypínať. OTÁZKA - odkiaľ mam napájať ?! Za vašu odpoveď vopred ĎAKUJEM.
Opel Astra H caravan 1.6 16V, 85kw,r.v2012
- Reklama
- destroyer_svk
Re: Zapojenie TrueCam A6 na spínaný prúd
Je vo vybave samostmievacie spatne zrkadlo ? Ak ano,odtial sa da pouzit napajanie na kameru.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Sice neporadím, ale osobně jsem také chtěl kameru připojit na spínané napětí. Jenže pak jsem jednoho krásného dne stál na parkovišti u obchoďáku a když jsem viděl, co tam ti lidé vyvádí, tak jsem to zavrhl. Takhle mám vždy na parkovišti u obchodu kameru zapnutou (co kdyby náhodou) a pokud bych ji měl napojenou na spínané napětí, tak bych o tuto možnost přišel. To zapínání a vypínání kamery je jen o zvyku, osobně do auta každý den sedám několikrát a beru to jako rutinu.
P.S. ze stropního osvětlení to vzít nelze?
P.S. ze stropního osvětlení to vzít nelze?
Tá kamera Truecam A6 nemá nastavitelný snimač pohybu? aby nahrávala len keď zachytí pohyb a tým pádom je výhoda byť napojený na stály prúd, nahrávala by ti počas jazdy ale aj keď parkuješ a zachytí phyb pre vozidlom.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
-
spínaných 12V najdeš na přepínači světel.
Jsou to 2 černé kablíky, oba jištěny pojistkou 5A jeden z předního jeden ze zadního el. centra.
V závislosti od výbavy můžeš / nemusíš najít černý kablík na konektoru stropního světla
Jsou to 2 černé kablíky, oba jištěny pojistkou 5A jeden z předního jeden ze zadního el. centra.
V závislosti od výbavy můžeš / nemusíš najít černý kablík na konektoru stropního světla
Opel Zafira 1.8 - 88kW Royal Blue"Borůvka"