seřízení předních světel
seřízení předních světel
Dají se nějak po domácku seřídit přední světla?-zdá se mi že mě svítí spíše dolu i sdálkovýma moc daleko nevidím.
Nechce se mi stím hned do servisu.
Dík za radu.
Nechce se mi stím hned do servisu.
Dík za radu.
Astra H TwinTop 1.8(103KW) 16V-Cosmo r.v.2007
- Reklama
Re: seřízení předních světel
Asi ano ale tazko a nie velmi presne. Ak by si na stenu nakreslil tu ciaru a podla nej nastavil. Niekedy boli take steny verejne a tam sa to dalo , ale dnes uz asi nie. Zda sa mi ze to niekto tu na fore pisal aka je norma na svietenie. Cize ako daleko mas byt od steny a vdo akej vysky na stene ti to ma svietit.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
jj dá se to, ale chce to dlouhou garáž s rovnou podlahou, ale je to spíš taková nouzovka, dělám to tak když vyměnim světla ale pak to chce stejně udělat regloskopem
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Zdar nevite nekdo jaky klic je treba na rucni serizeni sklonu svetel xenonu.torx?hvezdicka?jaky cislo?dik
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Je to imbus, vel. nevim, tusim ze 6ka.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- vojtavojta
Ahoj,chtěl bych se zeptat. Jedna cocka mi svítí dolů,je to závada nebo se to dá nějak setřídit. Děkuji
Byl jsem ted o vikendu na technicke a mel celkem nalozeny kufr. Tak jsem si snizil svetla a ten "pip" nastavil nulu a seridil svetla tak dokonale, ze kdyz mam prazny kufr tak to sviti tak na 20 az 30 metru. Bohuzel jsem mel telefon tak jsem mu to nestacil rict. Takže to musim vratit do puvodniho stavu. Mel asi jak jsem se zde docetl imbus 6 ve tvaru T asi cca 20 cm dlouhy. Predpokladam, ze u kazdeho svetlometu je jeden otvor pro nastaveni a pootocenim toho sroubu jde svetlo nahoru nebo dolu? Tusim, ze tocil doprava takze kdyz tim imbusem budu otacet doleva svetla se mi zvednou? Nikdy jsem to nemusel resit auto svitilo dobre a na predchozich STK nebyl se svetlama problem.
Jeste toho neochotneho pana vstrebavam, protoze kdyz si autem popojel tak mi spocital vsechny zuby, poskodil pri zavirani dveri lak, protoze neco drzel v ruce, a pri zavirani predni kapoty jsem myslel, ze vypadnou svetla.
Dekuji za rady nikdy jsem to nemusel resit....
Jeste toho neochotneho pana vstrebavam, protoze kdyz si autem popojel tak mi spocital vsechny zuby, poskodil pri zavirani dveri lak, protoze neco drzel v ruce, a pri zavirani predni kapoty jsem myslel, ze vypadnou svetla.
Dekuji za rady nikdy jsem to nemusel resit....
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Kazde svetlo ma dva tie "sroby"!!! Jednym nastavujes hore-dole, druhym doprava-dolava. Nie je to nic zloziteho ked chces iba posunut svetla vyssie. Postav sa k stene aby si videl ktorym smerom to posuvas. Podla mna ti bude stacit tak pol az jednu otacku tym imbusom. Ak sa ti pri jazde bude zdat malo, tak dvihnes viac.
P.s. v zivote som mal len auta s xenonmi, ale predpokladam ze halogeny sa nastavuju tak isto
P.s. v zivote som mal len auta s xenonmi, ale predpokladam ze halogeny sa nastavuju tak isto
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014