spadol mi kluc
spadol mi kluc
pokazil som klucik vyskakovaci... padol mi zo schodov odomykat a zamykat ide ale startovat sa neda ... blika kontrolka immobilozeru....
treba novy klucik ??? alebo sa to da spravit? novy kupit jedine v opli alebo kde?
vie niekto ako ten skladaci kluc celkom rozobrat bez toho aaby som ho cely rozbil??
treba novy klucik ??? alebo sa to da spravit? novy kupit jedine v opli alebo kde?
vie niekto ako ten skladaci kluc celkom rozobrat bez toho aaby som ho cely rozbil??
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v
- Reklama
Re: spadol mi kluc
no já myslím, že klíč už rozbitej je Osobně jsem jednou klíče ztratil takže jsem objednal v oplu nový klíč a ten samotný sám o sobě nefunguje. Museli mi ho doprogramovat. Bez toho imobilizer nefunguje. Vzít tu kartu s kódama a hurá do Opelu ... Jen by mě zajímalo co ten vyskakovací klíč stojí ? Ale někdo to tu určitě bude vědět že jo kluci Díky
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
a když ti spadnul rozletěl se na dva kusy?V klíči je čip imobilizéru takže pokud se ti klíče rozletěli tak jsi o čip přišel pokud ne tak se poškodil stačí koupit jen ten čip nový a pak si ho nechat znova naprogramovat ... nedávno se to řešilo na našem fóru
no keby sa rozletel ael ostal pokope a nedal sa rozobrat lebo bol huste zalisovany a zalepeny takze by som potreboval cele to plastove telo kluca lebo som ho cele polamal ako som to rozoberal
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v
V Opli cca, 3000 - 3500,-Sk
Vystřelovací klíč na Astru H kat. č. 139017, cena zde. Je třeba vědět ještě kód (profil) klíče z carpassu - Zxxxx (xxxx - číselná kombinace)
Čip je součástí desky a není možné jej ztratit, protože celé DO je zalepeno a je přístup jen k baterii. Programuje se najednou celé DO včetně čipu (na rozdíl od Astry G, kde se programuje zvlášť DO a zvlášť čip imobilizeru)
Jakékoliv rozebírání i pád klíče může poškodit desku uvnitř a pak nezbývá než použít celý nový klíč.
Použití staršího klíče je nemožné, protože jej lze programovat jen jednou.
Čip je součástí desky a není možné jej ztratit, protože celé DO je zalepeno a je přístup jen k baterii. Programuje se najednou celé DO včetně čipu (na rozdíl od Astry G, kde se programuje zvlášť DO a zvlášť čip imobilizeru)
Jakékoliv rozebírání i pád klíče může poškodit desku uvnitř a pak nezbývá než použít celý nový klíč.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Mne momentalne tiez blika imobilizer nefunguje ani dialkove mal som vybratu baterku .Bude treba znova naprogramovat? A pojdu teda tie kluce znovu pouzit?
chci se zeptat když si seženu novy klič levnějc mužu přijit do opla ať mi ho naprogramuji kolik by to stalo?RomanK píše:Vystřelovací klíč na Astru H kat. č. 139017, cena zde. Je třeba vědět ještě kód (profil) klíče z carpassu - Zxxxx (xxxx - číselná kombinace)
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL