Predny ostrekovac a cyklovac stieracov
Re: Predny ostrekovac a cyklovac stieracov
Zdarec, tak mně se tohle přesně stává taky, jakmile je pod -5°C, přední stěrače a ani ostřikovač ani ťuk. Zadní jede bez problémů. Jakmile se oteplí nebo ujedu pár kilometrů, pustí se jen stěrač a to se špatným cyklovačem. Stačí dát páčku stěračů na nerychlejší stírání a ono to pak naskočí zpět. Neměla jsem zamrzlé ani stěrače ani ostřikovače. Pročetla jsem to tu a někomu pomohlo vyměnit obě šedé relé a někomu zase vyměnit celý motorek. Nebo pak zkusit zajet někam do Opela, ať se snaží a zjistí, v čem je ten zakopaný pes. Takže o víkendu jdu zkusit vysušit a přehodit relé, prostříkat kontakty a pak uvidíme. Jen musí přijít zase zima
Opel Astra H 1.8 16V 103kW Cosmo 2006
Opel Astra F 1.6 16V 74kW 1995-Ex
Opel Astra F 1.6 16V 74kW 1995-Ex
- Reklama
-
Ahoj... Dnes rano islo vsetko vonku 0*C. Bol som prekvapeny... A ako pises je mozne ze som mal otvorene dvere ked som to skusal ... dnes isla aj rychla poloha... Zatial sa to spamatalo...
Som zvedavy co ma dalsie prekvapi..
Radiacu jednotku sa mi moc menit ani nechce veru..
Som zvedavy co ma dalsie prekvapi..
Radiacu jednotku sa mi moc menit ani nechce veru..
Zdravím na Astře mi divně funguje cyklovač. Když ho zapnu stěrače setřou vodu a vrátí se zpět. Další cyklus stěrače se pohnou o cca 5cm a na další cyklus sklo setřou a vrátí se zpět a pořád tak dokola. Občas se stane, že se neseknou a jedou normálně za sebou 3 cykly. Ale téměř vždy každý druhý cyklus stěrače poskočí o cca 5cm.
Čím to může být ?
Ostatní polohy páčky fungují dobře. Někdy se stane, že poskočí stěrače u polohy páčky směrem dolů (jedno setření)
Video https://youtu.be/Aur_Betdl0k
Čím to může být ?
Ostatní polohy páčky fungují dobře. Někdy se stane, že poskočí stěrače u polohy páčky směrem dolů (jedno setření)
Video https://youtu.be/Aur_Betdl0k
Opel Astra H 1.6 16V - X16ZEP+LPG - 179tkm
Seat Ibiza 1.4 - 161tkm
Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm
Opel Zafira A 1.6 16V - X16XEL+LPG - 299tkm
Peugeot 207 1.4 8V - 75tkm
Kia Picanto 1.0 - 90tkm
škoda 120LS
Seat Ibiza 1.4 - 161tkm
Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm