penzista píše:Prosím o radu. Dostal jsem OP COM 08-2810 EN + převodník. Jelikož jsem ve věku kdy mozek již neběží na plné obrátky a kamarád věci znalý mi odešel do věčných lovišť ta bych potřeboval poradit. Nainstaloval jsem si program OP COM CZ 090328 který by mi vyhovoval. Narazil jsem na problém. Program se dožaduje registračního kodu a já se bojím že to zvorám a zničím si převodník. Domníval jsem se že registraci nebudu potřebovat. Předem za vaši odpověď děkuji.
pavelA píše:Mne cesky op-com tiez nechcel ist. Takisto to chcelo daku registraciu atd. No anglicky mi ide a tak nieco co nerozumie. Si prelozim a vpodstate to funguje dobre. Ale tak jasne ze by bolo lepsie keby bol cz jazyk napriklad
Pánové OP-COM je program, který se kupuje a stojí asi tak 15.000,- CZK. Kabel je už pak jen převodník. Pokud si koupíte originální SW, tak k tomu dostanete originální převodník a ty spolu fungují.
Když si koupíte čínskou kopii převodníku za 15 USD, tak vám to fungovat nebude, když s tím čínským klonem nebudete používat cracknutou/kradenou verzi programu, kterou čínani k tomu převodníku obvykle přiloží na CD.
Předpokládám, že veřejně vám tady nikdo nebude psát návody, jak krást SW, neboť je to nelegální a to tady jistě nikdo nedělá.
Registraci/aktivaci pokud vím vyžaduje originální OP-COM a ten jste si myslím nekoupili.
Pokud se budete snažit s čínským převodníkem pustit kdejakou verzi SW co kde stáhnete, tak se vám taky může stát, že vám necracknutý origo SW přehraje SW v neoriginálním převodníku a můžete si koupit rovnou nový.