Nesvietia zadné svetlá ASTRA H
Nesvietia zadné svetlá ASTRA H
Zdar,
na mojej Astre H 2004 mi nesvietia zadné svetlá. Smerovky, spiatočka, hmlovka a aj brzdové (tie krajné zadné svetlá) mi fungujú, ale čisto zadné svetlá nie. Neviete mi niekto poradiť? V žiarovkách to nie je, tie sú OK, tak čakám či sa nejedná o nejaký "známy" problém...keďže tým nežijem, neviem...
Ďakujem.
na mojej Astre H 2004 mi nesvietia zadné svetlá. Smerovky, spiatočka, hmlovka a aj brzdové (tie krajné zadné svetlá) mi fungujú, ale čisto zadné svetlá nie. Neviete mi niekto poradiť? V žiarovkách to nie je, tie sú OK, tak čakám či sa nejedná o nejaký "známy" problém...keďže tým nežijem, neviem...
Ďakujem.
- Reklama
Re: Nesvietia zadné svetlá ASTRA H
Že by pojistky?
pripadne ak si saskoval so ziarovkami nieco a RJ zistila, ze su vypalene alebo pod. tak odpojila okruh
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Svetla zapinas sam, alebo idu na automatiku?
Moze to byt aj v nastaveni variantu
Moze to byt aj v nastaveni variantu
Astra H, Z19DT
Automatika nemá vliv, zadní světla svítí vždy, když je zapnuto osvětlení. Závada bude v řídící jednotce u REC vzadu, bez REC vpředu. Nedělal jsi něco se svorkovnicema. Nech si to od někoho v blízkosti bydliště projet diagnostikou.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Vďaka chlapi, ale so svorkovnicami som nerobil nič a myslím, že poistky to tiež nebudú keďže nesvieti len jedna žiarovka na každej strane (jedine, že by na každý pár žiaroviek bola samostatná poistka ).
A že sa tak blbo pýtam: REC vzadu to má spoločné čosi s tými svorkovnicami? Skúsim ich prečistiť?
Jeden známy mi diagnostiku robil, ale tam hlásilo iba chybu snímača klukovej hriadele (čo hlási aj po jeho výmene, tak neviem či to brať vážne) a tak chcem vedieť, či netreba nejakú hlbšiu diagnostiku. Nevyznám sa, ale to už je asi o nejakom špecifickom software podľa značky auta, nemotám?
Vďaka.
A že sa tak blbo pýtam: REC vzadu to má spoločné čosi s tými svorkovnicami? Skúsim ich prečistiť?
Jeden známy mi diagnostiku robil, ale tam hlásilo iba chybu snímača klukovej hriadele (čo hlási aj po jeho výmene, tak neviem či to brať vážne) a tak chcem vedieť, či netreba nejakú hlbšiu diagnostiku. Nevyznám sa, ale to už je asi o nejakom špecifickom software podľa značky auta, nemotám?
Vďaka.
Osvětlení pojistku nemá, vše řídí elektronika. Tak-že jedině diagnostika. Svorkovnici jsem měl na mysli z důvodu, že někdy po odpojení a připojení nedolehnou kontakty (zaoxidované a pod.).
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
OK, vďaka.
Ahoj Nečachroval jsi náhodou s led žárovkama bez odporu za cca 50kč? Třeba jako já do SPZtky? Mně to taky vypnulo všechny světla co popisuješ. I po vrácení původních žárovek nám to nešlo. Až po nějaké době se to zřejmě samo restartovalo. Nevíme. Dělali jsme instalaci VCUčka. A po tom už světla zase šla.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
Nečachroval som s ničím, diagnostika nič neukazuje a svetlá stále nesvietia...kašlem na to, svieta aspoň tie krajné/brzdové...