OPCOM - vase skusenosti
- vojtavojta
- Reklama
Re: OPCOM - vase skusenosti
Win7 ultimate 32 bit - OP-COM nefunguje
Win7 home premium 64 bit - OP-COM ide ako hodinky
Astra H Caravan 1,9 CDTi, 74 kW/101k, 260Nm, 2008, RaceChip 90 kW/122k, 312 Nm
Vdaka za tip na funkcnu verziu. Kabel som objednal, este bola aj 5% zlavaJan7 píše:kupoval jsem ho na ebay od prodejce edarenus http://www.ebay.com/itm/USB-Diagnostic- ... 5d4cddc45e fw 1.59 do něj nahrát šel ale k autu jsem to ještě nepřipojil , nebyl čas
Tak, včera mi to nedalo a nainštaloval som si win7 home premium 32 bit namiesto toho ultimate a OP-COM ide jedna radosť.jajo píše:Win7 ultimate 32 bit - OP-COM nefunguje
Win7 home premium 64 bit - OP-COM ide ako hodinky
Astra H Caravan 1,9 CDTi, 74 kW/101k, 260Nm, 2008, RaceChip 90 kW/122k, 312 Nm
Je někdo okolí UL, kdo by uměl oživit op-com china clone? Nebo nějaký návod, jak na to? Přehraval jsem OCFlashem fw a umřel mi. Díky
Opel Astra H car. Z19DTH 06/2007
OP-COM
OP-COM
Ozivit ne ale sraz dat muzem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak nahrano a maka to mel jsem rev5 a bez problemu sel prehrat na novou verzi, radsi jsem nahral pouze fw ne boot ten zustal 1.41. Konecne to zna muj motor ... uz zadna hlaska s dotazem na typ motoru. Vycteni chyb a treba korekcni davky paliva makaji, taze so far so good diky za info
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
Zdravim,
kupil som si op-com cez net, ten cinsky klon a mam problem s funkcnostou. CD som nainstaloval ked vsak kliknem na ikonu OP-COm, síce sa otvorí priamo ten diagnosticky program, no ked kliknem na "Diagnostic", tak mi vypíše hlášku "The list of the support ECU s cannot by loaded". Viete mi poradit co mam robit aby mi to fungovalo?
kupil som si op-com cez net, ten cinsky klon a mam problem s funkcnostou. CD som nainstaloval ked vsak kliknem na ikonu OP-COm, síce sa otvorí priamo ten diagnosticky program, no ked kliknem na "Diagnostic", tak mi vypíše hlášku "The list of the support ECU s cannot by loaded". Viete mi poradit co mam robit aby mi to fungovalo?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsi napichnuty v autě se zapnutým zapalováním ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
ano, skusal som s otocenym klucom v zapalovani aj s nastartovanym motorom.