Ventilátor rýchlosť 1,2,3 nefunguje- už OK
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ventilátor rýchlosť 1,2,3 nefunguje- už OK
servis nenabidne opravu ten rovnou novou vec to je bezny..podle me se daji uhliky vymenit..
Opel Astra OPC
- Reklama
Skús to dať opraviť niekomu čo robí elektromotory. Nemusí to byť len uhlíkmi, môže byť v keli komutátor alebo vinutie.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Zdravím, též mi ventilátor točí jen na rychlost 4. Takže předřadný odpor? No, to abych pohledala, kde mi ho zde v Lbc prodají...Nechce se mi Astra dávat do servisu a nechat tam bůhví kolik za nějakou banální věcičku, pač by tam vyměnili rovnou ten celek
- vojtavojta
Pokud je to predradny odpor tak jestli se nepletu je to cislo dilu 6845782.Cena v Opelu 1416Kc. Vymeni to nekdo sikovny za par minut.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
take mne to potkalo...ale stačilo vymenit v predradnem odporu tepenou pojistku za 14 kc a ventilátor bezi dale... oprava vzala necelou hodku i s vyměnou pojistky...
Ahoj chlapi. Mam problemek, take me na astre h prestal fungovat ventilator. Konkretne me jde pouze na polohu c.4. Vymenil jsem tedy predradny odpor po cemz vetrak a vsechny jeho polohy fungovaly nornalne....bohuzel jen den a byl jsem opet tam kde na zacatku. Vymenil jsem tedy motor větráku a opet predradny odpor ( jehoz soucasti je tepelna pojistka). Funkcnost opet jeden den a..... jsem zase na zacatku. Mate s tim nekdo zkušenosti? Za rady dekuji. Na zaver bych jen dodal ze veskere dily jsem kupoval nove a originalni. Mejte se
A jak mam spojit pojistku se ridici jednotkou (kdyz nemam nastroj pro svarovani za studena)? Pripojil jsem ji klestemi, ale za mesic pojistka zase vyhorela. Nejake napady? Dik.
Ahoj, man automatickou klimu a posledni dobou mi zacal blbnout vetrak, a to tak, ze mi kolisaji otacky. Je to vzdy tak na vterinku a zase jede normalne, interval tak po 20 vterinach az minute. Dela to i kdyz tam dam manual. Muze to delat ten predradny odpor? Nemuze to mit nejakou souvislost z chybou 62201, tady taky nikdo nevi co to muze delat. Diky za rady
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw
Ještě pro doplnění, dnes jsem zkusil manualně nastavit větrák na 7 rychlost, a dělá to taky. Začínám se strachovat, že to bude něco většího už zase
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw