Umyvanie po prelakovani karoserie

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
maro.sk
Kontaktovat uživatele:

Umyvanie po prelakovani karoserie

Příspěvek od maro.sk » 17 čer 2009, 22:39

Caute Astraci! ;)

Pri potulkach cestami-necestami sa mi podarilo celkom hnusne skrabnut karoseriu:
Obrázek

Dal som to opravit, ale teraz si nie som isty, ci mozem ist s cerstvo prelakovanym autom (dvere + blatnik) do umyvarky..
Mate nejake overene tipy, ci umyvarka tomu neuskodi, alebo mam pockat 1-2-3... mesiace, kym lak vytvrdne?
Je to farba Metro.

A este bonusova otazka. Co odporucate na osetrenie karoserie? Mam tam take velmi jemne skrabance od konarov, nejake zvysky kvapaliny z ostrekovaca, ktore ostavaju na karoserii aj po umyvarke a tak. Nie som nejaky extra fanatik na lestenie a hyckanie, ale asi nezaskodi raz za cas tu karoseriu trocha osetrit a zakonzervovat.
Astra H 1.6/85kW Enjoy (2008)

Reklama

FerdaXXL

Re: Umyvanie po prelakovani karoserie

Příspěvek od FerdaXXL » 07 črc 2009, 16:37

OJOJ velký škrábanec :( No já bych s tím do myčky rozhodně teď nejel a nějaký čas bych dal přednost ručnímu mytí než barva pořádně zaschne. Vždy jednou za rok dám autu kompletní ošetření laku neviditelnou garáž nebo jak tomu říkaj. Je to taková leštěnka co na laku se vytvoří ochranný film i proti slunečním paprskům a auto se ještě pěkně leskne. Vosk je samozřejmostí. Ale nejdřív auto suprově umeju od všech mušek a od asfaltu.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

sori sa chibi a hrupki ...

Gord
Kontaktovat uživatele:

Re: Umyvanie po prelakovani karoserie

Příspěvek od Gord » 07 črc 2009, 16:43

V sobotu si jedu pro auto po přelakování tak mi to snad řeknou jak dlouho neumývat
už není

Odpovědět