uhlově černý panel
uhlově černý panel
Chtěl bych se zeptat na variantu uhlově černého panelu (ten kolem rádia, klimy, ...).
Základní varianta je stříbrná, černá je volba. Ta stříbrná se mi moc nelíbí, takže volám černou. V konfigurátoru to je taková hezká matná černá, pěkně by ladila ke zbytku přístrojovky.
Na webu je ale pár fotek, kde ten černý panel je ale brutálně lesklej - např. zde http://www.hybrid.cz/obrazky/opel/zafira-cng/06.jpg
A tak bych měl dotaz, jestli jak je to ve skutečnosti. Je matný, nebo takto lesklý?
Základní varianta je stříbrná, černá je volba. Ta stříbrná se mi moc nelíbí, takže volám černou. V konfigurátoru to je taková hezká matná černá, pěkně by ladila ke zbytku přístrojovky.
Na webu je ale pár fotek, kde ten černý panel je ale brutálně lesklej - např. zde http://www.hybrid.cz/obrazky/opel/zafira-cng/06.jpg
A tak bych měl dotaz, jestli jak je to ve skutečnosti. Je matný, nebo takto lesklý?
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014
- Reklama
Re: uhlově černý panel
Je tak lesklý, patlá se a pěkně chytá prach - mám ho taky. Je ale pěkný
šíleně nepraktický jako vše co je černé a lesklé, denně bys to mohl leštit, lepší volba je stříbrná i když třeba neni tak pěkná ale nemusíš na ní půl roku šáhnout
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Černá je výjimečná, vypadá luxusně, neměnil bych. Mám jeden nový panel kolem rádia na háčko 4 tlačítka. Cena 1500 Kč. Měnil jsem za 6 tlačítko.
Mam tiez piano black a urcite by som nemenil. Neviem kde sa patla, ale u mna nie je nikde zapatlany. Asi sa viem lepsie trafit na tlacitka . Samozrejme, ze je potrebna castejsia udrzba, ale aspon mas auto pekne ciste.
Jojo, vypadá luxusně, to rozhodně. Ale s dětma, co furt musej šmatlat v autě po všech páčkách a čudlítkách a obzvláště pak po rádiu, to moc praktický nebude. Safra !
V Marejce mám taky černej, ale matnej, krásně ladí k palubce a nic na ní není vidět, dokud fest nezapadá prachem . Domníval jsem se původně, že tenhle vypadá taky tak.
No, tak to ještě promyslím. Díky za zkušenosti.
Musím se rozhodnout do odpoledne, odpoledne jdu podepsat objednávku na Zafirku.
No a pak ještě 2-3 měsíce čekačka - to bude nejhorší
V Marejce mám taky černej, ale matnej, krásně ladí k palubce a nic na ní není vidět, dokud fest nezapadá prachem . Domníval jsem se původně, že tenhle vypadá taky tak.
No, tak to ještě promyslím. Díky za zkušenosti.
Musím se rozhodnout do odpoledne, odpoledne jdu podepsat objednávku na Zafirku.
No a pak ještě 2-3 měsíce čekačka - to bude nejhorší
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014
deti nemaju co robit na prednom sedadle a obsluhovat radio
Urcite by som volit ciernu, hlavne je to potom v kombinacii so striebornymi listami na dverach. AK si k tomu das polokozene sedacky tak ani po rokoch nebudes mat pocit, ze sedis v lacnom aute. Ak si k tomu das este aj vyhrievanie sedaciek a napr CID tak si v poriadnom luxuse
Pozri si fotky nasich aut a pochopis, ze obcasne prejdenie panelu handrickou ti za ten pohlad stoji.
Urcite by som volit ciernu, hlavne je to potom v kombinacii so striebornymi listami na dverach. AK si k tomu das polokozene sedacky tak ani po rokoch nebudes mat pocit, ze sedis v lacnom aute. Ak si k tomu das este aj vyhrievanie sedaciek a napr CID tak si v poriadnom luxuse
Pozri si fotky nasich aut a pochopis, ze obcasne prejdenie panelu handrickou ti za ten pohlad stoji.
Presne, ako píše Midzi.
Tiež mám piano black, chrómové lišty a polokožu. Najväčšia paráda je, že auto je rok 2008 a ešte teraz po nasadnutí do auta je cítiť vôňu koženého interiéru. (nemám žiadny voňavý stromček) Sice je to z roka na rok cítiť menej, ale ešte stále je. Keď raz bude druhé auto tiež by som to takto ladil.
Tiež mám piano black, chrómové lišty a polokožu. Najväčšia paráda je, že auto je rok 2008 a ešte teraz po nasadnutí do auta je cítiť vôňu koženého interiéru. (nemám žiadny voňavý stromček) Sice je to z roka na rok cítiť menej, ale ešte stále je. Keď raz bude druhé auto tiež by som to takto ladil.
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera
to je zajímavý, že cítíš kůži když je to koženka
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no vidíš to je zázrak čo? Tak, aby si bol spokojný tak koženka. Ale vôňu cítiť je.
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera