Zadní ostřikovač třetí brzdové světlo
Zadní ostřikovač třetí brzdové světlo
Zdravím,
nevíte někdo jak demontovat třetí brzdové světlo? Potřeboval bych vyčistit trysku ostřikovače zadního skla a z venku ji jehlou nebo špendlíkem nevyčistím.
Hadičku v husím krku jsem již kontroloval a je neporušená. Pokud spustím čerpadlo na zadní ostřik nespotřebuje z nádrže žádnou kapalinu (při prvním pokusu ubyl asi 1cm vody, nádržka byla nalitá až po okraj nálevky.
Mám Astru H GTC 3-dvěřák.
nevíte někdo jak demontovat třetí brzdové světlo? Potřeboval bych vyčistit trysku ostřikovače zadního skla a z venku ji jehlou nebo špendlíkem nevyčistím.
Hadičku v husím krku jsem již kontroloval a je neporušená. Pokud spustím čerpadlo na zadní ostřik nespotřebuje z nádrže žádnou kapalinu (při prvním pokusu ubyl asi 1cm vody, nádržka byla nalitá až po okraj nálevky.
Mám Astru H GTC 3-dvěřák.
- Reklama
Re: Zadní ostřikovač třetí brzdové světlo
Musíš sundat výplň zadních dveří. Pak tam máš 3 zobáčky a hadičku. Viz str. 90 v knize "Jak na to"
Paráda Ale kde naleznu tu knížku(manuál) ke stažení?power2 píše:Musíš sundat výplň zadních dveří. Pak tam máš 3 zobáčky a hadičku. Viz str. 90 v knize "Jak na to"
Měl by si spíš podpořit autory a koupit si ji v obchodě. Stojí pár kaček. Navíc můžeš listovat i u rozebírání auta
Nehledě na to,že minimálně VojtaVojta už tu několikrát psal,aby se o to nežádalo veřejně,ale zřejmě píše hebrejsky Nechci být protivnej ani nijak prudit,ale to je vážně strašnej problém si tu knížku koupit?Nechápu
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- vojtavojta
To je taky pravda,ale je tady na foru dele niz rok a nevi kde ji najit!!!
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Díky.jakubino píše:tady pozadej - Jak na to
power2 píše:Měl by si spíš podpořit autory a koupit si ji v obchodě. Stojí pár kaček. Navíc můžeš listovat i u rozebírání auta
Kvůli vyčištění trysky ostřikovače si nebudu pořizovat celou knihu. Zbytečná investice a ztráta času čekáním na doručení knihy.oblhut píše:Nehledě na to,že minimálně VojtaVojta už tu několikrát psal,aby se o to nežádalo veřejně,ale zřejmě píše hebrejsky Nechci být protivnej ani nijak prudit,ale to je vážně strašnej problém si tu knížku koupit?Nechápu
Dobře, nemohl jsem to najít. Mohl by jsi mi "TO" prosím poslat na sniclman@seznam.cz ?vojtavojta píše:To je taky pravda,ale je tady na foru dele niz rok a nevi kde ji najit!!!
- vojtavojta
Podivej se do soukromych zprav,uz to tam Ti cuci druhy den
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM