Bluetooth sada do auta s displejem
Bluetooth sada do auta s displejem
Chtěl jsem se zeptat jak máte ve svém autě vyřešenou pevnou sadu do auta. Jde mi konkrétně o umístění držáku na mobilní telefon a pokud má vaše pevná sada displej tak kde a jak ho máte umístěný ( přilepený, napevno atd.). Nechce se mi moc vrtat do přístrojové desky. Na předchozím autě jsem měl držák na mobilní telefon uchycen na plechu pod rádiem.
Já osobně uvažuji o bluetooth sadě do auta s displejem Nokia CK-15W která se skládá z displeje a ovládacího tlačítka takže mobil budu mít většinou v kapse. Tak přemýšlím kam dát ten displej, aby na něj bylo dobře vidět a přitom aby moc nelákal zloděje. Budu vděčný za jakékoliv připomínky k HF nebo umístění držáku a od jakého výrobce. Pokud by bylo i nějaké to foto určitě bych se nezlobil.
Díky
Já osobně uvažuji o bluetooth sadě do auta s displejem Nokia CK-15W která se skládá z displeje a ovládacího tlačítka takže mobil budu mít většinou v kapse. Tak přemýšlím kam dát ten displej, aby na něj bylo dobře vidět a přitom aby moc nelákal zloděje. Budu vděčný za jakékoliv připomínky k HF nebo umístění držáku a od jakého výrobce. Pokud by bylo i nějaké to foto určitě bych se nezlobil.
Díky
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
- Reklama
Re: Bluetooth sada do auta s displejem
Já mám držák od firmy Brodit, tedy tu část, co se přidělává na přístrojovku, nic nevrtáš, jen nacvakneš, dělají snad na všechna auta a uchycení musíš vybrat kam chceš. Dělají na středový panel, na levý A sloupek, k displeji BC. Prodává Sunnysoft. Přidával jsem fotky interiéru, můžeš mrknout, už se ptal corsaczek...
Můžu potvrdit, Brodit to má fakt vychytaný a na Sunnysoftu jsou všechny. Pepinovi budiž velký dík za tip. Kam umístit displej nevim, už vůbec ne tak, aby nebyl moc vidět... Dává se k TID/GID/BID/CID, nebo ho dát někam vlevo od volantu... Ke sloupku A...
joooo sunnysoft znám jednou sem tam byl. Ty na tom clipu máš držák od nokie ? Jak moc si s tím spokojen by mě zajímalo? Nepřekáží to moc spolujezdci ani při otvírání kaslíku ? Vypadá to docela DOBŘE.Pepino píše:Já mám držák od firmy Brodit, tedy tu část, co se přidělává na přístrojovku, nic nevrtáš, jen nacvakneš, dělají snad na všechna auta a uchycení musíš vybrat kam chceš. Dělají na středový panel, na levý A sloupek, k displeji BC. Prodává Sunnysoft. Přidával jsem fotky interiéru, můžeš mrknout, už se ptal corsaczek...
Přesně tak, spodek Brodit, vršek univerzál od Nokie, používáme různé mobily, proto uni. Spokojenej jsem, kastlíku to vůbec nevadí, spolujezci na nohy vadí spíš ta rozdvojka co mám přidělanou na tunelu, budu muset vymyslet něco jinýho
. Jediný, čemu to překáží, je dosah spolujezdce na ovládání radia, dřív mi manželka po nastartování zadávala PIN do rádia, teď musím sám
Jo a nevím proč, když do toho dám PDA s aktivovanou GPS, nechce se chytit, musím ji položit na chvíli na okno, jak se chytne vrazit do držáku a už jede bez problému, ale to bude asi spíš přístrojem, než držákem..
Pro ten displej bych asi volil držák na ten A sloupek, u disleje BC by to asi překáželo...

Jo a nevím proč, když do toho dám PDA s aktivovanou GPS, nechce se chytit, musím ji položit na chvíli na okno, jak se chytne vrazit do držáku a už jede bez problému, ale to bude asi spíš přístrojem, než držákem..

Pro ten displej bych asi volil držák na ten A sloupek, u disleje BC by to asi překáželo...
No to já mám asi starší model radia, protože ono po mě PIN nechce. To je, ale machrovinka
Já mám právě taky každej telefon (privát-office) jinej takže univerzál je ideální. Tak Pepíno díky za tip držáku ! Ten Brodit držák k displeji by asi vážně překážel. Ale viděl jsem, že ten samotný displej bez stojánku co k tomu dává nokie se nalepí přímo na ten plastovej bok palubky. Ale nevím moc se mi to nelíbí, ale proti zlodějům je to asi nejlepší řešení
Co se týče toho PDAčka tak by asi pomohlo to hodit na A sloupek nebo externí anténa, ale tu možnost na PDAčku asi nemáš viď?

CO máš za PDA? Já mám HTC Diamond a bez problému i když je položenej pod ruční brzdou. Ještě taky záleží zda máš stáhlé aktuální umístění satelitů...Pepino píše:Přesně tak, spodek Brodit, vršek univerzál od Nokie, používáme různé mobily, proto uni. Spokojenej jsem, kastlíku to vůbec nevadí, spolujezci na nohy vadí spíš ta rozdvojka co mám přidělanou na tunelu, budu muset vymyslet něco jinýho. Jediný, čemu to překáží, je dosah spolujezdce na ovládání radia, dřív mi manželka po nastartování zadávala PIN do rádia, teď musím sám
![]()
už není
HTC Touch PRO, satelity se mi stahují při každém připojení k PC, vstup pro externí anténu nemá...
Ferdo já mám CD 50 Phone, má vlastní SIM, proto musím dávat PIN
takže handsfree neřeším, buď používám bluetooth do ucha, nebo přesměrovávám tel. na rádio, respektive na SIM v rádiu...
Ferdo já mám CD 50 Phone, má vlastní SIM, proto musím dávat PIN

Tiež doporučujem Brodit. Mám ho pre svoje PPC na ľavo vedľa displeja. Nieje problém ani z napájaním ako keby bol pri "A" stĺpiku a nehovoriac o tam kam by letel pri vystrelení hlavového airbagu. 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kesi a jak je vidět na displej z místa řidiče ? Nemusí se řidič nějak nahejbat aby viděl na celý displej ?