Parkovací asistent META
Parkovací asistent META
Tak dnes jsem si nechal dodatečně namontovat parkovacího asistenta. Až do teď obrovská spokojenost. Ale právě teď jsem zjistil, že když zapojím v autě autonabíječku na telefon tak ten blaznivej asistent vydává nepřetržitý tón. Zkoušel jsem dvě nabíječky a každá je od jiného výrobce. Zajímalo by mě jestli má někdo taky tento problém. Ale na nabíječku na navigaci to nedělá a asistent funguje tak jak má. On by nebyl problém tu nabíječku vždy při couvání vypojit, ale problém je v tom, že tu jednu nabíječku chci přidělat pod přístrojovku napevno a vytáhnout jen káblík.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
- Reklama
Re: Parkovací asistent META
potrebujem poradit ohladom parkovacieho asistenta, mate nejake dobre skusenosti s nejakou znackou alebo kde ho kupit za rozumnu cenu ( tak do +-1.500 Sk ), a ci doporucujete aj bezdrotovy asistent, a ci ten bezdrotovy neobsahuje nejake skryte rizika pri pouzivani ohladom poruchovosti, resp. spolahlivosti. Co hovorite na tie riesenia, kde sa vam udaje ukazuju na spatnom zrkadle ? Dik za kazdu radu.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Ahoj, já sem si koupil ten nejobyčejnější na e-bay a jsem maximálně spokojenej. Mám jen akustiku, ale podle mě to bohatě stačí.
Tak dnes byl problém vyřešen. Ještě jsem zjistil, že pokud jsem měl zařazenou zpátečku a někdo nastoupil nebo vystoupil tak parkovací asistent začal řvát. A problém byl v tom, že ta řídící jednotka parkovacího asistenta byla moc blízko počítače. A ten rušil tu řídící jednotku těch senzorů (byla hned vedle). Zkoušeli to hodit přes relátko a odrušit, ale nic nepomohlo. Dalo jim to zabrat, protože se s tímto případem „rušení“ ještě nesetkali. Už montovali několik těchto senzoru do Hčkové Astry, ale žádný problém. Já si koupit trpaslíka ..... škoda mluvit.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....