NÁVOD::"cvrčci" kolem stropního osvětlení"
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NÁVOD::"cvrčci" kolem stropního osvětlení"
"cvrčci" kolem stropního osvětlení"
Celková informace : Převzato a schválené použití materiálu od Sergeje z http://www.astra-h.ru
Dopřeloženo
Popis
Zdroj šumu jde kolem hlavy v okolí stropního svítidla. Je slyšet skřípání většinou na nepravidelné cestě, slyšitelný lehký zvuk z umělé hmoty- rezonanční řinčení.
Proces :
• Struktura stropního bloku zobrazuje fotka 1.
Fotka 1. Struktura stropního bloku.
• Princip vyjmutí bloku je jednduché: opatrně tlačím na plasty kde jsou prvky pro upevnění a demontujeme blok. !Problém nemůže vzniknout. Potom každý blok obděláváme .Pokud víte z jakého bloku vychází zvuk tak samozřejmě vyjměte jen ten který potřebujete.
• Madelin - samolepící materiál na "Standartlast" (např.ochranná známka STK).
• Blok 1. Jen kryt , nic uvnitř není (viz . fotka 2 i 3). Kde jsou šipky tak dávám madelin
Fotka 2. Plastový uzávěr
Fotka 3. Schéma upevnění a zpracování
• Blok 2. V daném bloku jsou všechny žárovky osvětlení kabiny (viz . fotka 4). Šipkami uvedený prostor zapracovávám madelinem
Fotka 4. Blok osvětlení kabiny.
• Blok 3. V daném bloku jsou snímače velikosti, nastavené běžné signalizaci. Upevnění bloku je souměrně, fotka je ze špatného úhlu. Šipkami uvedený prostor zapracovávám madelinem.
Fotka 5. Blok snímačů velikosti od běžné signalizace.
• Blok 4. V daném bloku opět nic není. Šipkami je uvedený prostor pro zapracování madelinem.
Fotka 6.
Na fotce 7 je modrými šipkami svědectví nánosu madeliny mezi stropem a plastovým rámečekem. Na fotce je pro názornost madelin jen na částech výka.
Fotka 7.
Fotka 8. Plastový uzávěr
• Při skládání bloku nazpět postupujeme stejně jako při rozdělávání.
Celková informace : Převzato a schválené použití materiálu od Sergeje z http://www.astra-h.ru
Dopřeloženo
Popis
Zdroj šumu jde kolem hlavy v okolí stropního svítidla. Je slyšet skřípání většinou na nepravidelné cestě, slyšitelný lehký zvuk z umělé hmoty- rezonanční řinčení.
Proces :
• Struktura stropního bloku zobrazuje fotka 1.
Fotka 1. Struktura stropního bloku.
• Princip vyjmutí bloku je jednduché: opatrně tlačím na plasty kde jsou prvky pro upevnění a demontujeme blok. !Problém nemůže vzniknout. Potom každý blok obděláváme .Pokud víte z jakého bloku vychází zvuk tak samozřejmě vyjměte jen ten který potřebujete.
• Madelin - samolepící materiál na "Standartlast" (např.ochranná známka STK).
• Blok 1. Jen kryt , nic uvnitř není (viz . fotka 2 i 3). Kde jsou šipky tak dávám madelin
Fotka 2. Plastový uzávěr
Fotka 3. Schéma upevnění a zpracování
• Blok 2. V daném bloku jsou všechny žárovky osvětlení kabiny (viz . fotka 4). Šipkami uvedený prostor zapracovávám madelinem
Fotka 4. Blok osvětlení kabiny.
• Blok 3. V daném bloku jsou snímače velikosti, nastavené běžné signalizaci. Upevnění bloku je souměrně, fotka je ze špatného úhlu. Šipkami uvedený prostor zapracovávám madelinem.
Fotka 5. Blok snímačů velikosti od běžné signalizace.
• Blok 4. V daném bloku opět nic není. Šipkami je uvedený prostor pro zapracování madelinem.
Fotka 6.
Na fotce 7 je modrými šipkami svědectví nánosu madeliny mezi stropem a plastovým rámečekem. Na fotce je pro názornost madelin jen na částech výka.
Fotka 7.
Fotka 8. Plastový uzávěr
• Při skládání bloku nazpět postupujeme stejně jako při rozdělávání.
- Reklama
Re: NÁVOD::"cvrčci" kolem stropního osvětlení"
Zjistil jsem, že když si pustím rádio tak začnou zpívat i cvrčkové takže o víkendu se to pokusím vyřešit. Jen by mě zajímalo co je to za materiál ? Když to oblepím elektrikářskou černou izolačkou bude to stačit ? Nebo použít slabé samolepící těsnění jak se dává mezi okna ? Máte s touto činností někdo nějakou zkušenost z praxe ? Madelin bohužel doma nemám a ani nevím co to je
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Zdarec, už jste to někdo dělal? Zajímalo by mě co je to za materiál popř. jetli se dá použít něco jiného?
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
To by mi taky zajímalo, protože tenhle zvuk mi momentálně otravuje asi nejvíc
Pouzil jsem mekkou pasku - na jedne strane cca 4mm tlusty molitan (jde zmacknout na 0.2mm), na druhe lepici vrstva. Koupeno tusim v OBI.
Jen dodam ze nejdulezitejsi misto je to, ktere je v navodu oznaceno modrou sipkou.
Jen dodam ze nejdulezitejsi misto je to, ktere je v navodu oznaceno modrou sipkou.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
po dlouhém výletu do Arca se u mě objevil blbý problém, stropní svítilna neustále svítí a nelze vypnout
svítí ikdyž je vypnuté zapalování a zamčené auto...
co s tím??
svítí ikdyž je vypnuté zapalování a zamčené auto...
co s tím??
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
přinejhoršim vyndat žarovku než přijdes na problem ktery to zpusobil..
Opel Astra OPC
tak pri rozebirani stropnich panelu jsem zjistil, ze jedna patice te hlavni zarovky je jaksi ulomena nebo co, navic kdyz jseem tou patici (po vyndani zarovky) "zakvedlal", tak se rozsvecovali svetla nad zadnimi sedadly
a nakonec jsem nejspis spalil pojistku, protoze nesviti zadny svetlo vnitrniho osvetleni tak probehla kontrola - jo pojistka je v tahu, a ta packa co drzi stropni zarovku me zustala v ruce
tlze tu patici nejako sehnat? cena
a nakonec jsem nejspis spalil pojistku, protoze nesviti zadny svetlo vnitrniho osvetleni tak probehla kontrola - jo pojistka je v tahu, a ta packa co drzi stropni zarovku me zustala v ruce
tlze tu patici nejako sehnat? cena
jo a nevíte jakej torx šroubovák jsou ty šroubky? ať vím co koupit
torx 20
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz