Ahoj,
podarilo sa mi zastrcit na pravej strane tento kolik pri prevoze vacsej veci.Neviete dat nejaky navod ako dam dole tu umelu hmotu+tapac aby som ho nacvakol spat?:(
vopred dakujem
Zapadnuty kolik plata na pravej strane
Zapadnuty kolik plata na pravej strane
Astra H, 1.7 CDTi
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapadnuty kolik plata na pravej strane
Tyjo!Možná jsem matěj ,ale vůbec nechápu co myslíš!!

Je to ten kolik, na kterém drží plato. To caravan nemá... Nedá se k tomu kolíku dostat nějak "zezadu"? Jinak slyšel sem, že tyhle věci jsou opravdu dost nasrávací, ale jak to vyřešit nevím...
No na pravý straně je to hodně špatný...já měl zastrčený oba...na levé straně tam jakžtakž lze sáhnout, když máš hubenou ruku ale na pravé mi bylo řečeno, že se musí sudnat polstrování, takže ho tam mám také zapadnutý. 

měl jsem stejný problém.kolík mě na pravé straně jednoho dne taky zmizel.narval jsem tam hliníkovou tyčinku dlouhou cca 12cm,kterou jsem obrousil na průměr původního otvoru.už s tím jezdím půl roku a zatím pohoda.
Opel Astra H Cosmo 1,8 16V Hatchback (4/2004),polokůže,OPC line
Opel Zafira B Sport 1,9 CDTI 16V (12/2008),OPC line
Opel Zafira B Sport 1,9 CDTI 16V (12/2008),OPC line
Šedoušek píše:měl jsem stejný problém.kolík mě na pravé straně jednoho dne taky zmizel.narval jsem tam hliníkovou tyčinku dlouhou cca 12cm,kterou jsem obrousil na průměr původního otvoru.už s tím jezdím půl roku a zatím pohoda.
Při nejbližší době vyzkouším a uvidíme...bez toho je to plato pěkně neposedný a mít ho sundaný ze závěsů je nepraktický.