NÁVOD::Skládání zadní sedačky do roviny
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NÁVOD::Skládání zadní sedačky do roviny
Skládání zadní sedačky do roviny
Celková informace : Převzato a schválené použití materiálu od Sergeje z http://www.astra-h.ru
Omlouvám se za text!Je trochu divokej!Ale at si to každej dopřelouská
Jinak je to přeloženo z PC translatoru...
Popis
Daná stránka nadání rozptýlí složivšeesja omyl, že v některých kompletaci Astra- h nesemnaja polštář zadní sedadla, že brání do získání rovnou podlahu při rozkládání zadní sedadla. Dále jde popis toho spokojeně nevhodně procesu, že navádí na mysl, že na často zopakování on ne záměrný. I když jak bez toho přivézt velmi těžkou chladničku na chatu nebo přenocovat v stroji - nesrozumitelně...
Proces :
Fotka 1. Mechanismus upevnění polštář zadní šedivění
Načnem od konce, na fotku 1 svědectví mechanismus upevnění polštář zadní šedivění i sama polštář se zpátečními stránkami.
Fotka 1. Polštář zadní sedadla
Na fotku zobrazeno rapoloženie skoba na polštář sedadla, které zaščelkivajutsja v držákách.
Fotka 2. Ocvoboždenie před nich bočním držákem
Proces rozkládání zadní šedivění se začíná s propuštěním před nich bočním držákem. Uchvativšis za plastkovoe prstenec natahuje rovnoběžně lehkou hovězí usei automobilu vpřed, jak zobrazeno šipkami (viz . fotka 2). Úsilí přikládá značně - to je normálně i u vás nic ne klínit.
Fotka 3. Volný chod polštář sedadla
Pokud vy všichni udělali správně, to za důsledných ščelčkov u polštáře sedadla se objeví značnou vůli v před ní částmi (viz . fotka 3).
Fotka 4. Uvolnění zadních boční držák
Dále odvolávají zadní držáky. Proto lis na polštář sedadla stranou zavazadlový prostor/dolů za její smeščenija napřahuje nahoru i boční držák osvobozuje (viz . fotka 4). Samo doprava odpouští jeho popisu, jednoduše se kouknee tvar zadních boční držák na fotku 1.
Rada: doprava lze kontroluje i napomáhat si zasunu ruku mezi podkladem sedadla i opěradlem, nahmatá přitom boční držák.
Druhá varianta : natahuje za sedadla zevnitř zavazadlový prostor prostrkává ruka pod sedadlo( je žádoucí při sami deržatelej).
Fotka 5. Boční držák opěradlo sedadla
Potom odvolávají držáky opěradlo (viz . fotka 5).
Fotka 6. Střední podhlavník
Potom padá opěradlo dolů. Mějte na paměti zvednou nahoru střední podhlavník. On bude míchá vzdělání pravidelně křídlo(viz . fotka 6).
Pozornost !!! V dolně - pozice opěradlo automaticky fixuje. Osvobodit její lze pomocí téhož boční držák na fotku 5.
Fotka 7. Razložennoe zadní sedadlo
V důsledku získávaným nebo skoro rovná podlaha (viz . fotka 7), pokud u vás není plastové schránky pod pokazily se zavazadlový prostor (na fotku on vytažený pro uveličenija účinného velikosti zavazadlový prostor). Pokud on je - podlaha absolutně rovný.
Sborku, rozumí se, vyráběnou v zpátečním cca
Celková informace : Převzato a schválené použití materiálu od Sergeje z http://www.astra-h.ru
Omlouvám se za text!Je trochu divokej!Ale at si to každej dopřelouská
Jinak je to přeloženo z PC translatoru...
Popis
Daná stránka nadání rozptýlí složivšeesja omyl, že v některých kompletaci Astra- h nesemnaja polštář zadní sedadla, že brání do získání rovnou podlahu při rozkládání zadní sedadla. Dále jde popis toho spokojeně nevhodně procesu, že navádí na mysl, že na často zopakování on ne záměrný. I když jak bez toho přivézt velmi těžkou chladničku na chatu nebo přenocovat v stroji - nesrozumitelně...
Proces :
Fotka 1. Mechanismus upevnění polštář zadní šedivění
Načnem od konce, na fotku 1 svědectví mechanismus upevnění polštář zadní šedivění i sama polštář se zpátečními stránkami.
Fotka 1. Polštář zadní sedadla
Na fotku zobrazeno rapoloženie skoba na polštář sedadla, které zaščelkivajutsja v držákách.
Fotka 2. Ocvoboždenie před nich bočním držákem
Proces rozkládání zadní šedivění se začíná s propuštěním před nich bočním držákem. Uchvativšis za plastkovoe prstenec natahuje rovnoběžně lehkou hovězí usei automobilu vpřed, jak zobrazeno šipkami (viz . fotka 2). Úsilí přikládá značně - to je normálně i u vás nic ne klínit.
Fotka 3. Volný chod polštář sedadla
Pokud vy všichni udělali správně, to za důsledných ščelčkov u polštáře sedadla se objeví značnou vůli v před ní částmi (viz . fotka 3).
Fotka 4. Uvolnění zadních boční držák
Dále odvolávají zadní držáky. Proto lis na polštář sedadla stranou zavazadlový prostor/dolů za její smeščenija napřahuje nahoru i boční držák osvobozuje (viz . fotka 4). Samo doprava odpouští jeho popisu, jednoduše se kouknee tvar zadních boční držák na fotku 1.
Rada: doprava lze kontroluje i napomáhat si zasunu ruku mezi podkladem sedadla i opěradlem, nahmatá přitom boční držák.
Druhá varianta : natahuje za sedadla zevnitř zavazadlový prostor prostrkává ruka pod sedadlo( je žádoucí při sami deržatelej).
Fotka 5. Boční držák opěradlo sedadla
Potom odvolávají držáky opěradlo (viz . fotka 5).
Fotka 6. Střední podhlavník
Potom padá opěradlo dolů. Mějte na paměti zvednou nahoru střední podhlavník. On bude míchá vzdělání pravidelně křídlo(viz . fotka 6).
Pozornost !!! V dolně - pozice opěradlo automaticky fixuje. Osvobodit její lze pomocí téhož boční držák na fotku 5.
Fotka 7. Razložennoe zadní sedadlo
V důsledku získávaným nebo skoro rovná podlaha (viz . fotka 7), pokud u vás není plastové schránky pod pokazily se zavazadlový prostor (na fotku on vytažený pro uveličenija účinného velikosti zavazadlový prostor). Pokud on je - podlaha absolutně rovný.
Sborku, rozumí se, vyráběnou v zpátečním cca
- Reklama
Re: NÁVOD::Skládání zadní sedačky do roviny
Mr.Oton náš zásobovač návodů ... jen tak dál ...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na překládání se můžu vyprdnout!Ještě bych přeložil něco blbě.A pak by mě mohl někdo obvinovat,že si něco na autě dodrbal!Ono to je ale všechno skoro jasné jen z těch fotek
chtěl bych každého varovat !!! pokud si chce někdo vyzkoušet oddělání toho zadního sedáku,tak pozor.já to zkoušel hned jak jsem si auto přivezl domů a trochu se seznamoval s jeho obsluhou.zadní sedák jsme sice oddělal rychle,ale pak jsem se ho tam asi 30minut dával zpátky.to byl docela porod.od té doby jsem to už radši nezkoušel.a nejsem sám,známému se přesně to stalo taky.třeba se to při častějším oddělávání ochodí,ale to určitě nebude můj případ.
Opel Astra H Cosmo 1,8 16V Hatchback (4/2004),polokůže,OPC line
Opel Zafira B Sport 1,9 CDTI 16V (12/2008),OPC line
Opel Zafira B Sport 1,9 CDTI 16V (12/2008),OPC line
Mám naprosto stejnou zkušenost jako Šedoušek. Úchyty zadního sedáku u 5.dvéřového hatchbacku jsou hodně divné
- DeepThroat
Ve verzi kombi vše v pořádku a opětovná montáž zpět proběhla během 2min.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Ahojte,
asi jsem debil, tak se ptám...
Na ofiko stránkách opelu je u kombika vyfocený interiér s částečně sklopeným zadním sedadlem:
http://www.opel.cz/vozidla/prezentacni- ... tml#item02
tak, že je odklopený sedák a opěradlo sklopené do roviny. Včera jsem to tak zkoušel, ale odklopený sedák mi přes to opěradlo přepadával zpátky. Na eFku byly na opěradle takové háčky, které se při sklopení zaklesly do odklopených sedáků, nic nepřepadávalo, všechno to drželo.
Co dělám blbě?
asi jsem debil, tak se ptám...
Na ofiko stránkách opelu je u kombika vyfocený interiér s částečně sklopeným zadním sedadlem:
http://www.opel.cz/vozidla/prezentacni- ... tml#item02
tak, že je odklopený sedák a opěradlo sklopené do roviny. Včera jsem to tak zkoušel, ale odklopený sedák mi přes to opěradlo přepadával zpátky. Na eFku byly na opěradle takové háčky, které se při sklopení zaklesly do odklopených sedáků, nic nepřepadávalo, všechno to drželo.
Co dělám blbě?
V mém třídveřovém jsem zadek do dnes nedokázal zacvaknout! Asi se na to budeme muset někdy s mladou podívat "společně"Šedoušek píše:chtěl bych každého varovat !!! pokud si chce někdo vyzkoušet oddělání toho zadního sedáku,tak pozor.já to zkoušel hned jak jsem si auto přivezl domů a trochu se seznamoval s jeho obsluhou.zadní sedák jsme sice oddělal rychle,ale pak jsem se ho tam asi 30minut dával zpátky.to byl docela porod.od té doby jsem to už radši nezkoušel.a nejsem sám,známému se přesně to stalo taky.třeba se to při častějším oddělávání ochodí,ale to určitě nebude můj případ.
- vojtavojta
Jo,jo to chce pořadně přitlačit.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Zatlačíme společně