aky je vas nazor na panoramaticke sklo?
ja by som to videl takto (cenu pre tentokrat vynechajme)
PLUSY:
70% - frajerinka pre spolujazca/-kynu
15% - uzivanie si jazdy po okreskach Tatry, Alpy, (skratka krajinka), pripadne prejazdy cez velkomesta
15% - luxusna viditelnost na semafory
MINUSY:
60% - zabudnut na pouzitie stresnych boxov/nosicov
30% - riziko poskodenia od kamienkov, nasledne cakacie doby na dodanie noveho, vyssia narocnost na cistenie
10% - dalsia vec (velka zasuvacia roleta), ktora moze pri chyteni vaklu rezonovat v kabine
panorama sklo na GTC
panorama sklo na GTC
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- Reklama
Re: panorama sklo na GTC
Zdar,
s panoramatickym sklem zadne zkusenosti nemam, mel jsem vzdy mimo nynejsi astry, stresni okno
Ale jak pises, ze jednim z minusu je, ze nelze pouzit stresni nosic v tom pripade je to pro mne pro vetsinu pripadu nepouzitelna vec, jelikoz vetsina letnich cest je s kolem nahore.
Jedine co by me bralo, ze se muzu koukat ven. Ale jelikoz jsem v takovem aute jeste nesedel natoz nejel, tak spis me to nebere nez jo. Ale ja jsem docela konzervativni a musel bych si to nejdrive vyzkouset
s panoramatickym sklem zadne zkusenosti nemam, mel jsem vzdy mimo nynejsi astry, stresni okno

Jedine co by me bralo, ze se muzu koukat ven. Ale jelikoz jsem v takovem aute jeste nesedel natoz nejel, tak spis me to nebere nez jo. Ale ja jsem docela konzervativni a musel bych si to nejdrive vyzkouset

FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
A ako je to so slnkom v lete? Nerozpali sa fest interier cez to sklo ? Alebo to ma nejaku reflexnu upravu?
Astra H 1,6 16V kombi
Ono sa to ci chcem panoramu alebo nie vyriesilo tak nejak samo. Astrulu chcem v bielej farbe a pri nej nejde ani objednat panoramu.
Fazol, takze MTB? ci cesta? alebo len tak treking po Ceskych krajoch? Ja tie biky casto vozim v aute, uz som skusil ze GTC po sklopeni sedaciek tiez zoberie dve masiny bez predneho kolesa (zadne aj sedlovka ostava na biku). Ale nehat si v zalohe moznost postavit ich na stresny nosic, si rad necham.
Fazol, takze MTB? ci cesta? alebo len tak treking po Ceskych krajoch? Ja tie biky casto vozim v aute, uz som skusil ze GTC po sklopeni sedaciek tiez zoberie dve masiny bez predneho kolesa (zadne aj sedlovka ostava na biku). Ale nehat si v zalohe moznost postavit ich na stresny nosic, si rad necham.
Naposledy upravil(a) CandyX dne 15 úno 2010, 07:20, celkem upraveno 1 x.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Ahoj,
jednoznacne MTB
a zalezi s kym jedu.Pokud jedu s pritelkyni - je to po ceskych krajich, pokud s kamosema - tak je to trochu drsnejsi, ale zadny adrenalinovy biker nejsem
Pravda, ze bych chtel nekdy zkusit neco adrenalinovejsiho na kole, at zjistim, jestli se mi to bude libit 
jednoznacne MTB

FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Panoramatické okno v Oplovi Astra H
Celková informace : Převzato a schválené použití materiálu od Sergeje z http://www.astra-h.ru
Omlouvám se za text!Je trochu divokej!Ale at si to každej dopřelouská
Jinak je to přeloženo z PC translatoru...
Na stránce jsou umístěny fotografie Opel Astra H s výrazným průlezem
Půdorys
Nárys
Otevřený průlez
Priotkrytyj průlez
Vzhled zevnitř se zavřeno clonou
Vzhled zevnitř s nepokrytou clonou

http://www.astra-h.ru
Celková informace : Převzato a schválené použití materiálu od Sergeje z http://www.astra-h.ru
Omlouvám se za text!Je trochu divokej!Ale at si to každej dopřelouská

Jinak je to přeloženo z PC translatoru...

Na stránce jsou umístěny fotografie Opel Astra H s výrazným průlezem

http://www.astra-h.ru