před rokem jsem koupil Astru H 5 dv. výbavu Elegance s malým počtem najetých km,kupoval jsem jí s dost velkým ostychem, protože jsem měl kdysi Astru G ale ta mě zklamala korozí,všichni mě ujišťovali,že Háčka už reznout nebudou ale ouha,po zimě jsem dělal očistnou kůru a na spolujezdcově straně mám na předních dveřích centimetrovej puchejř,uprostřed dveří - cca 2cm od ochranně boční lišty směrem dolů (nechápu proč na tomto místě,většinou reznou lemy a kamínky namáhané místa apod.),další místečko koroze je u zadních dveří za spolujezdcem a to na zadním spodním rohu.myslel jsem ,že už reznou jenom Fordí (ty už ale od roku cca 2003 také korozi pořešili),takže to vypadá ,že žezlo převzala Háčková Astra.

Chci se tudíž zeptat, k autu mám servisní knížku,auto má nyní najeto 76tkm a je to rok 2004 a bylo již 2x na servisní prohlídce,prvně v roce 2006 při 30tkm a poté v roce 2008(28.7.2008) při 52tkm,nyní bych měl jít opět na servisku,myslíte ,že mám nárok na reklamaci koroze?nebo se musí chodit na servisku každej rok?
díky za názory