Elektricky sklápatelné spätné zrkadlá?
Elektricky sklápatelné spätné zrkadlá?
Zdravím, mám takú malú otázočku?
Máte niekto skúsenosti s originálnymi alebo domontovanými elektricky sklápatelnými spätnými zrkadlami?
Čo by to asi tak na to chcelo? koľko by to asi vyšlo? a podobné technické a ekonomické záležitosti:)
Máte niekto skúsenosti s originálnymi alebo domontovanými elektricky sklápatelnými spätnými zrkadlami?
Čo by to asi tak na to chcelo? koľko by to asi vyšlo? a podobné technické a ekonomické záležitosti:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Reklama
Re: Elektricky sklápatelné spätné zrkadlá?
Ja jsem si je konfiguroval pri koupi, pouzivam temer stale, hlavne kdyz stojim nekde podelne u chodniku.....u minule Astry G mi nejaky zrejme moudry inteligentni mladik zrcatko urazil, pak jsem je sklapel manualne, ale porad oblezat auto.........musim rict, ze je to fakt super pohodlna vec, vyhovuje mi, ze si sam urcujes, kdy je sklopis, ne jako treba Peugeot, kdy se sklapeji automaticky (nebo vubec, kdyz to zakazes, ale musi se to preprogramovavat).
Astra H Caravan 1,6 85kW, r.v.2008
Taky je planuju, daji se koupit v Anglii co jsem koukal cca za 150liber, neni to levny ale je to komplet sada pro vymenu takze uz nic dalsiho kupovat nepotrebujes
Je tady nekde odkaz az to najdu dam to sem.
Je tady nekde odkaz az to najdu dam to sem.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
myslel si asi toto
http://www.courtenaysport.co.uk/index.p ... ductId=589
ta cena je trosku vyssia. Su dva kity podla toho ci su v aute natahane kable. Na tej stranke je aj link ako to pozriet. Ten kit c.2 mi uz pride fakt drahy. Tak ale za pohodlie sa plati.
http://www.courtenaysport.co.uk/index.p ... ductId=589
ta cena je trosku vyssia. Su dva kity podla toho ci su v aute natahane kable. Na tej stranke je aj link ako to pozriet. Ten kit c.2 mi uz pride fakt drahy. Tak ale za pohodlie sa plati.
Zafira B Z19DT COSMO 88kw
DVD90 navi EU 2009
DVD90 navi EU 2009
To vypada dost dobre!!!!!
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Na Insignii to máme, ale tam je to fakt potřeba, protože je to auto jako kráva a nikam se nevejde.
Na Astře mi to strašně moc chybí, protože sklápim zrcátka kamkoliv přijedu, jen musim pořád obcházet auto. Ale stejně to dělám, protože v Praze se nevyplatí je nechat jen tak...
Dalo by se to domontovat i na zrcátka, která nejsou elektricky nastavitelný?
Na Astře mi to strašně moc chybí, protože sklápim zrcátka kamkoliv přijedu, jen musim pořád obcházet auto. Ale stejně to dělám, protože v Praze se nevyplatí je nechat jen tak...
Dalo by se to domontovat i na zrcátka, která nejsou elektricky nastavitelný?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Ani neviete ako ste ma potešili:) a to som si myslel že si budem musieť počkať až na kúpu novej astričky ale ako vidím dá sa to riešiť a je to aj celkom cenovo prijateľné:) pokúsim sa niečo zohnať u nás alebo u vás v ČR a dám vedieť!
A myslím si že to domontovanie nemá nič spoločné s elektrickými alebo neelektrickými lebo ako som sa dočítal na tom linku čo ste sem dali je to úplne nový mechanizmus, ktorý sa vymení za starý.
A myslím si že to domontovanie nemá nič spoločné s elektrickými alebo neelektrickými lebo ako som sa dočítal na tom linku čo ste sem dali je to úplne nový mechanizmus, ktorý sa vymení za starý.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
No když jsem uvažoval o novém autě, tak jsem si je moc přál, protože přes léto stojí v garáži vedle auta skútr a tak je sklápění zrcátek nutnost. Když jsem viděl že v autě jsou, byl jsem štěstím opravdu bez sebe !
Ten kit je aj na okna ktore nie si el ovladane. Teda ten drahsi. Skusim este niekde inde pohladat, mozno sa da aj za lepsiu cenu zohnat. Pripadne z vrakoviska
pripájam sa, dobrá a veľmi užitočná vec, tiež by som to potreboval už mi dva krát nejaký deb... odkopol speťák.
Dajte vedieť ak niekto nájde nejaké dobré vrakovisko alebo iné riešenie.
Dajte vedieť ak niekto nájde nejaké dobré vrakovisko alebo iné riešenie.
Opel Astra H Caravan 1.7CDTI 74 kw Z17DTH r.v.2005
Opel Astra G Caravan 1.7
Opel Astra G Caravan 1.7