fixační trny 3řady sedadel
fixační trny 3řady sedadel
Ahojte, v třetí řadě sedadel mi chybí trny na zacvaknutí sedaček - takové ty trny nahoře. Je to na závit, asi to někdo vyšrouboval a někde dobře odložil. Potřeboval bych, kdyby mi to někdo změřil nebo aspoň vyfotil, asi si to nechám vyrobit.
dík
dík
zafira rulezz 
Zafira B - 2006 (74kW 1.9DTL)

- Reklama
Re: fixační trny 3řady sedadel
tak mi to aspoň někdo vyfoťte.
Dík
Dík
zafira rulezz 

kdyby sis u profilu vyplnil bydliste tak by to treba i nekdo poradil osobne ale ted moc nevime odkud jsi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja som ti ich odfotil, ale nechce mi ich zobrať lebo su velké
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
Tak to nahraj jinak, např. http://www.megaupload.cz, tam najdi tu fotku, co chceš zobrazit, a dej nahrát (upload). Po nahrátí vybereš ten poslední odkaz a vložíš ho sem mezi tagy Imgprasky13 píše:Ja som ti ich odfotil, ale nechce mi ich zobrať lebo su velké
Takže vzor: [img]odkaz[/img]
Jestli budou ty fotky moc velké, tak to bude sice opruz, ale bude to pro tebe jednodušší, než to zkoušet přes nějakou miniaturu.
tak v oplu chtějí za jeden šroub pětikilo.
nechal jsem si je vyrobit, díky fotkám od praskyho - jako originál
A kdyby to někoho zajímalo, tak je to šroub 12 se stoupáním závitu 1 (hodně nestandardní - běžně nelze koupit)
nechal jsem si je vyrobit, díky fotkám od praskyho - jako originál

A kdyby to někoho zajímalo, tak je to šroub 12 se stoupáním závitu 1 (hodně nestandardní - běžně nelze koupit)
zafira rulezz