Drnčení pravého reproduktoru.

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
dark
Kontaktovat uživatele:

Drnčení pravého reproduktoru.

Příspěvek od dark » 22 lis 2009, 17:27

Zdravim,
začel mi drnčet pravej přední reproduktor, všim jsem si, že to dělá jen při určitym typu basů, a samozdřejmně když to osolim tak drční skoro furt bez ohladu na hloubku basů. Je to jako když prostě si položíte mobil na repro bednu, tak to drnčení, jakoby se tam malinko hnul a bela tam nejaká mezera mezi něčim a drnacalo to.

Setkal jste se s tim někdo + mi prosím dejte odkaz na manuál jak se k tomu repráku dostat, zkusim ho tam vyndat a znova usadit. + jsem to nikdy nedělal tak mi prosím poraďte na co si mám popř. dát pozor, co mám a nemám dělat. Děkuju moc :)
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

Reklama

dark
Kontaktovat uživatele:

Re: Drnčení pravého reproduktoru.

Příspěvek od dark » 23 lis 2009, 19:10

to nikdo neví? O.o
DPF off, SILENCER off

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 24 lis 2009, 11:39

No nezda se to, ale me zatim vzdycky kdyz drncel reprak, tak sem si vyndal veci z kapsy na dverich a byl klid. :-)

Tereza

Příspěvek od Tereza » 24 lis 2009, 12:38

Mě taky drnčí jeden reprák, ale ten výškovej ve sloupku u řidiče, tak do toho sloupku mlátim a občas to dá na chvilku pokoj. Jediná možnost bude vyměnit je (myslim že v "Jak na to" je návod jak se k němu dostat). Jinak, v minulym autě mi takhle odešli dva zadní repráky a vyřešila jsem to tak, že jsem je prostě odpojila - dočasný řešení než se koupí nový.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

Kesi

Příspěvek od Kesi » 24 lis 2009, 21:29

dark píše:Zdravim,
začel mi drnčet pravej přední reproduktor, všim jsem si, že to dělá jen při určitym typu basů, a samozdřejmně když to osolim tak drční skoro furt bez ohladu na hloubku basů. Je to jako když prostě si položíte mobil na repro bednu, tak to drnčení, jakoby se tam malinko hnul a bela tam nejaká mezera mezi něčim a drnacalo to.

Setkal jste se s tim někdo + mi prosím dejte odkaz na manuál jak se k tomu repráku dostat, zkusim ho tam vyndat a znova usadit. + jsem to nikdy nedělal tak mi prosím poraďte na co si mám popř. dát pozor, co mám a nemám dělat. Děkuju moc :)
Myslím že bude roztrhnutá membrána
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

Tereza

Příspěvek od Tereza » 24 lis 2009, 21:30

Kesi píše: Myslím že bude roztrhnutá membrána
Taky si myslim...podle toho jakej to vydává zvuk (jak v Astře, tak v Punťovi)
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 24 lis 2009, 23:01

Kesi píše:
dark píše:Zdravim,

Myslím že bude roztrhnutá membrána
Nevíš na jaký straně Jak na to, je jak se k němu dostat ? zkusim ho tam usadit, třeba se jen hnul, protože když do toho klepnu, tak to nachvilku třeba dá pokoj. Podle mě (protože rádio docela solim) se trošku hnulo...a drnčí to v nějaký mezeře.
DPF off, SILENCER off

Kesi

Příspěvek od Kesi » 25 lis 2009, 21:01

Môže byť prasknutá membrána po obvode a keď klepneš tak to na chvíľu prestane. Skúsil by som ešte vybrať všetko z odkladacieho priestoru dverí, otvoriť dvere a keď to bude drnčať skús pritláčať tapacír či niekde nerezonuje ináč asi bude potrebné rozobrať dvere. :)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 25 lis 2009, 23:14

Mrknu na to, jinak ve dvěřích nic nemám ;)
DPF off, SILENCER off

swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel » 26 lis 2009, 07:16

Moze rezovonat aj nieco v prietore reproduktoru. Najlepsie je dat dole tapacir a potom pocuvat, co a kde... Ale reprak by to byt nemal, to by si mu musel dat ine kapky :)
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

Odpovědět