Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
hombre_71

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od hombre_71 » 24 kvě 2012, 18:48

...opět potvrzení teorie, že opravovat drobné šrámy se nevyplácí. Zákon schválnosti totiž funguje naprosto spolehlivě ;)

Reklama

zralok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zralok » 24 kvě 2012, 18:52

Jo proto jsem rád že jsem přežil dobu kdy auto vypadalo jako nový, neříkám že nevypadá ale nechávám to víc špinavý aby to vypadalo jako vrak kvůli těm závistivým lidem.. a zatím sem rád že mi to nikdo netukl ani nic jinýho ale celkově lak na oplu vydrží hodně už sem kolikrát schytal klackem do zrcátka a kamínky všude možně ani jedna odřenina.. docela sem překvapenej a to nemluvím otom že kolikrát zahrabu v písku a stejně je lak jako novej ! Hold čím víc jezdíte tím menší je šnace že to někdo odře :D ale je to škoda.. hold jak říká muj strejda auto má sloužit tobě pokud to má motor, převodovku v cajku tak je to jedno.. plechy jsou tam odtoho aby chránili to nejduležitější..

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 24 kvě 2012, 18:58

No tak teda nevím, ale na tu moji šedou metlu se člověk jenom blbě podívá a je tak škrábanec.

power2

Příspěvek od power2 » 24 kvě 2012, 19:10

Známej vedle v dědině má Mercedes Vito. Nějakej debil mu ho objel klíčem. Byl pěkně nasranej a za pár týdnů si to nechal přelakovat. Novej lak mu vydržel týden a měl ho znovu škráblej... Lidi sou svině :!:

osimk

Příspěvek od osimk » 25 kvě 2012, 00:02

keby to bol tukanec, tak to uz necham tak a neopravujem to.. ale toto je dost a budem to musiet dat spravit.. asi som rad, ze som ho nestretol pri tom aute....
Opel Astra GTC Z16XER 2007

couddy

Příspěvek od couddy » 25 kvě 2012, 07:37

to zralok:
zkus chvilku jezdit v zimě, kde sypou... a uvidíš, co lak a okno vydrží... :(

to cidlo:
vím jak to vypadá z druhé strany,.., pokud se něco změní, tak snad po 20ti letech tady v tom banánově to vyjde. Lidi by "nekradli" kdyby to auto nechtěli mít v pořádku. Ale jinak v pohodě. Jsou lidi a lidi, já jen, že mé rozhořčení už nad jakoukoli i plnící pojištovnou plyne z toho, že prostě potřebuju jezdit a když už dojde na opravu, tak to stojí dost úsilí, aby to bylo v pořádku.
Proto jsem toho názoru, že až budu mít nový :) auto, tak budu jezdit jen do oplu pro razítka, abych to pak mohl nějakému úředníkovi v pojišťovně případně "ukázat" :) :) :) :) :) :) :)

Chlapi, co nejmíň škrábanců přeji.

Btw: právě jsem se začal zabývat myšlenkou celopolepu od 3m.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti

Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda

Skicamp.cz
Private Ski School

Chcibytinstruktor.cz

Oněgin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oněgin » 27 kvě 2012, 11:32

Btw: právě jsem se začal zabývat myšlenkou celopolepu od 3m.[/quote]
Nad polepem jsem taky uvažoval, ale lakýrník zhodnotil celkový stav laku jako velmi dobrý, nastříkal příslušná odřená místa na nárazníku, rozleštil zbytek, a tak jsem se na to vykašlal.
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998

Ondra

Příspěvek od Ondra » 27 kvě 2012, 12:34

Brácha má Megane (rv 2008) a dneska mi ukazuje co mu udělali na parkovišti nákupním vozíkem. 4x4 milimetry loupající se lak na zadních dveří, hezky pod plastovou lištou. Vozík tam zůstal stát. Nikdy jsem nenechal ujet vozík a nechat ho bouchnout do jiného auta, tu svinu která tohle udělá patří dokopat co se do něj vejde.

Draeger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draeger » 11 čer 2012, 16:34

Parkuji sám,s dvěma dětma v dětských sedačkách u nákupáku.Blbeček s GL mi zaparkoval na zrcátka z levé strany a druhý blbeček s BMW ze strany druhé.Akorát že místo do krámu odjeli asi někam metrem.Po hodině a půl tam stáli zase.Tak jsem lezl v dešti do auta přes kufr i s miminem a druho,větší,která z toho měla děsnou prču.Jsem kliďas,ale tohle ve mě fakt vyvolalo pomstu...zachoval jsem se jako idi*t.

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 11 čer 2012, 16:51

měl jsi zavolat měšťáky, měli by jim dát botičky
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Odpovědět