Zrcátko - upadla zrcadlová část
- BikerMarius
Re: Zrcátko - upadla zrcadlová část
Taky mam z kelly s vyhříváním a přijde mně že vyhřívá rychleji než staré
- Reklama
tak už jsem taky v klubu jedu si z práce domů a najednou slyším jak se sklo rozbije o zem, když se kouknu do levého zpětného co se děje tak ejhle zrcátko nikde
Když už jste to oživili, přidám zkušenosti po cca víc jak půl roce ( asi už i dýl) používání pravého zrcátka z AutoKelly s vyhříváním.
+ cena
+ vyhřívá rychleji než originál
- zrcátko je trochu menší než originál ( větší škvíra u okrajů)
- při narovnávání celého pravého zrcátka ze sklopené polohy do pohotovostní, např. při parkování, se mi často vysmekne zrcátková část ze zacvaklé polohy a celý tento díl z Kelly zůstane viset na drátech vyhřívání ( ještě, že tam je). Zacvaknout jde lehce. Při jízdě či zavírání dveří ale drží dobře a nevypadává.
+ cena
+ vyhřívá rychleji než originál
- zrcátko je trochu menší než originál ( větší škvíra u okrajů)
- při narovnávání celého pravého zrcátka ze sklopené polohy do pohotovostní, např. při parkování, se mi často vysmekne zrcátková část ze zacvaklé polohy a celý tento díl z Kelly zůstane viset na drátech vyhřívání ( ještě, že tam je). Zacvaknout jde lehce. Při jízdě či zavírání dveří ale drží dobře a nevypadává.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Zdravím,
tak já už jsem také v klubu - cca 2 týdny zpátky mi upadlo zrcátko u spolujezdce. Přilepil jsem ho oboustrannou lepící páskou a drží zatím perfektně. No a dnes mi upadlo i druhé zrcátko - nevím jestli to je jen náhoda - nebo mi je někdo odlupuje Naštěstí se ani jedno nerozbilo - takže ho dnes také přilepím
tak já už jsem také v klubu - cca 2 týdny zpátky mi upadlo zrcátko u spolujezdce. Přilepil jsem ho oboustrannou lepící páskou a drží zatím perfektně. No a dnes mi upadlo i druhé zrcátko - nevím jestli to je jen náhoda - nebo mi je někdo odlupuje Naštěstí se ani jedno nerozbilo - takže ho dnes také přilepím
Raddda
-----------------------------------------
Opel Astra H 1,6, 77KW (r.v. 2006)
-----------------------------------------
Opel Astra H 1,6, 77KW (r.v. 2006)
- BikerMarius
Včera mně upadlo zrcatko u spolujezdce naštěstí nechapu jak se na asfaltu nerozbilo tak je přilepené zpátky.
Tiež som v klube. V piatok som normálne zabuchol pravé dvere a už bolo počuť iba rozbité sklo na zemi. V sobotu kúpené v Kelly za 11,63,-€ aza 5 min. vymenené. Uvidíme koľko vydrží
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera
Tiez sa mi stalo, asi pred troma mesiacmi, ze sa mi triaslo prave spatne zrkadielko, tak som ho na silu odtrhol, so silikonom urobil takho hadika a prilepil naspat. Vyhrieva a drzi jak pes jeza. Rozmyslam ale, ci preventivne neodtrhnem aj to druhe, ale tak predsa len na pravej strane sa to viac trasie, viac jam, krajnice atd...
Opel Astra H, 2006/12, 1,9 CDTI 8V, 88 kW (120 k), Z19DT
Prosím o radu, týkající se rovněž zpětného zrcátka. Dnes jsem je před myčkou zapomněl sklopit a výsledek byl ten, že u levého zrcátka mi kartáče rozvolnily a shodily kryty (mimochodem byly již trochu načaté). Ten velký horní barevný kryt se pak objevil, ale ten spodní černý někam zmizel. Díval jsem se do různých katalogů, ale všude mají jen ten horní velký kryt. Budu tedy muset koupit komplet celé zrcátko ? Dá se pořídit do tisícovky, ale ten typ "skládatelné " stojí 3x více. Předpokládám, že se tím myslí elektricky sklopné, já sklápím ručně.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
elektricky ovladane zrcatko pro lak bych dokazal sehnat nove za cca 2000kc
Opel Astra OPC