Loketni operka do Astry H
Re: Loketni operka do Astry H
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
To vypadá na stejný typ , jako ty z těch mojich posledních dvou odkazů . Asi jsou to všechno stejné loketky . Líbí se mě čím dál více , asi je to favorit
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Nechci být chytrý mám Astru 1 měsíc,ale lok.opěrky mě zaujaly.Vydal jsem se do obchodu v Ostravě,a zjistil,že orig. firmy ArmSter mají za 1800,ale náhradu z Číny bez adaptéru - kolem 500,porovnával jsem funčknost stejná,jediný rozdíl dolní díl ,není klasicky vrubkovaný,myslím plášť,ale pouze klasicky bakelit hladký,Adaptér 300,takže poloviční cena
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
A nemáš na ten obchod web. kontakt ? Nebo obrázek , jak ty neorigo vypadají ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
http://www.auto-doplnky.com/hlavni-stranka.html
toto je obchod,ale ty neoriginál jsem nenašel,jen ,dnes,když jsem šel na Astru objednat,tak mi jí nabídli.Jak jsem popsal výše funkčně stejná jen spodek je hladký bakelit,jinak podstavec je origo.Foto bych ti dodal až je budu mít 2/3 dny??Objednávka.
Ale i s gumovou vanou mi ještě oproti orig.ještě zbude
toto je obchod,ale ty neoriginál jsem nenašel,jen ,dnes,když jsem šel na Astru objednat,tak mi jí nabídli.Jak jsem popsal výše funkčně stejná jen spodek je hladký bakelit,jinak podstavec je origo.Foto bych ti dodal až je budu mít 2/3 dny??Objednávka.
Ale i s gumovou vanou mi ještě oproti orig.ještě zbude
Jak jsem slíbil dnes došlo,nástavec 350,- originál a k tomu opěrka 590,- celkem 940,- a je plně funkční s orig.Jen hladké provedení 8-)Takže polovina Kč !!!:D
to je akoŽe celkom dobrý variant, lebo neoriginál by mal maŤ presne takúto cenu. Ako sa cítiš počas jazdy? nie je to moc vysoko? A mohol by si to odfotiŤ aj zo zadu? a dá sa vyklopiť keď ju tam nechceš? Teda ja by som rád, ale priateľka nie, tak si ju bude vedieť dať dozadu?
Opel Astra H 1,6 16 ventil + LPG
Podívej zde ,je to stejné jako oroginál,máš foto i ze zadu -funkčně úplně stejné,jen hladký povrch bakelitu a uvnitř místo plyše ,část gumy,dnes jsem namontoval a musím si zvyknout,ale ruka není vysoko,vyklopíš mezi sedadla/105 st/
http://www.auto-doplnky.com/eshop/inter ... -2004.html
http://www.auto-doplnky.com/eshop/inter ... -2004.html
Si jí koupim, mám tam tu jak je přidělaná k řidičovo sedačce a ta je nahovno protože si mi na ní každej cpe automaticky ruce jakmile si sedne do auta dřív než se uvelebim já a pak mě to sere při řazení a furt jim to říkat at vypadnou s tou rukou, že si sem mají koupit svojí opěrku mě štve ještě víc
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Dark: no nevim jak v tvem aute ale v mem kombiku mi zatim jeste nikdo pracku na operku nedal a to jsem uz vezl dost lidi, tovis kazdej se chce svezt tichym vykonnym kombikem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet