2DIN rádio Alpine + rámeček

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
maro

Re: 2DIN rádio Alpine + rámeček

Příspěvek od maro » 23 led 2013, 23:34

Vo favorite nechcem jazdit - chcem jazdit v Astre, celkom mi vyhovuje, myslim ze je fajn auto.

Teoreticky by na ovladanie z volantu bolo treba tieto dve veci, ale nemam ponatia aky by bol vysledok....
Roman, podla teba cez toto by neslo ovladanie z volantu spojit na radio?
http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro ... ntu-OPEL-1
http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro ... pro-ALPINE

Nie nenechavam, nepouzivam ju denne, a zlodejov sa bojim, nemam ich rad a vzdy cakam, kedy sa im nieco zapaci na mojom aute, to ma dost stve, ale s tym nic nenarobis, proste ked sa im zapaci mas smolu. Kamoske tak vybrali v BA notebook z kufra - prisla na to az doma, ked jej chybal.... Na stastie stary notes, a neposkodili auto, boli inteligentny...

Reklama

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK » 23 led 2013, 23:41

To by chtělo spíš dotazovat u prodejce. Ale co vím, tak s CAN adaptéry bývají problémy. Občas to funguje a občas ne. Navíc dát dalších víc jak 100 Euro za adaptér prodražuje rádio jestli dobře počítám na 270 Euro. To už je Opera i s repro.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301

maro

Příspěvek od maro » 23 led 2013, 23:45

Lepsi original je zbytocne drahy a neda adekvatne lepsiu kvalitu.

Ja som mal len CD30 bez mp3, a to je uz len masaker.
Nemam dieta, chodim sam v aute, dlhsiu trasu - mam dost prilezitosti si vychutnat hudbu.
Kvalitna music neni o decibeloch, kvalitna hudba sa dobre pocuva aj pri normalnej hlasitosti, patri K tomu trebars aj 200 albumov na jedne flaske bez nutnosti si zaprasit kastlik CDckami, pouzitie handsfree zvysuje bezpecnost, atd...

K tej dobrej hudbe, to je ako zo vsetkym - pokial nevyskusas neco lepsie, tak ti staci to co mas... Ale aj o prioritach - niekomu je to proste jedno, niekomu sa to zapaci.

Mam taku skusenost:
Pride ku mne do auta kamos, podnikatel. Ty , clovece tebe to dobre hra, mohol by si taku hudbu spravit aj mne? Jasne, to co tu pocujes by ta vyslo komplet cca 800e. AAA,no vies, az tak strasne to nechcem......

Aj ja by som chcel namiesto Astry porche, ale nie az tak vela.....

maro

Příspěvek od maro » 23 led 2013, 23:53

Predpokladam ze s tym ovladanim by bol problem.
este som nasiel toto,cenovo zaujimavejsie:
http://www.autohifi-ady.sk/product.php?id_product=691
ale ako pises funkcnost bohvieaka.

Moc neratam s tym ze budem investovat do volantu a ovladania s neho, nema to pre mna adekvatnny prinos.
Radsej kupim dobre zimne gumy, a snad truhlu na strechu, to su prinosnejsie veci...

Opera sa da zohnat za taku cenu? to sa mi moc nezda, do 300e aj z reprakmi neni zla cena.

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK » 23 led 2013, 23:56

Tahle redukce je pro Astru do roku 2004, Takže na G a tedy bez CANu.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301

maro

Příspěvek od maro » 24 led 2013, 00:03

Aha, ja som prave pochopil ze od 2004....
ale neva, moc ma to netraapi.

kulisek91

Příspěvek od kulisek91 » 24 led 2013, 07:57

já mám CD70NAVI a boatě mi to stačí na poslouchání hudby.Ale je fakt že 100 lidí 100 chutí. Jinak když jedu někam dál tak písničky mám nahrané na kartě a pouštím je přes GPS. Nemyslím tu GPS v autě ale přenosnou.
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!

irmscher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irmscher » 24 led 2013, 10:19

Kvalitativně je tu určitě krok dopředu,ale i CD70 a DVD90 hrají slušně a to i s origo repro,jen to chce vytlumit dveře.Já to naštěstí nepotřebuji,já cestou poslouchám výfuk :-)
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT

maro

Příspěvek od maro » 24 led 2013, 10:53

Urcite by sa dal pocuvatelny zvuk dostat aj z CD70, mozno by to chcelo vytiahnut vystupy na externe zosilovace, vytlmit dvere a pouzit slusne repro, a mohlo by to hrat pocuvatelne.
Preco pustas hudbu z navigacie do radia? Navigacia neni na navigovanie???
Je to trosku proti logike, a hlavne moc to kvalite zvuku nepridava....
Ona kvalita mp3 sa da urobit velmi velka, spravnym zgrabovanim a nastavenim kodovania do mp3, ale secko sa da pokazit napriklad tym, ze pouzijem sluchatkovy vystup z mp3 playera, samozrejme ze mu este popridavam korekcie na ekvalizeri kolko sa da, a potom to poslem cez aux do druheho zariadenia.....
Dobre radio hra hudbu tak, ze pouzivas basy a vysky na 0 a hudba hra dobre, hra kvalitne potichu, hra kvalitne pri strednej hlasitosti, a hra kvalitne aj pri max. hlasitosti - ani pri velkej hlasitosti ta neohlusuje, vysky ti nerezu usi, a basy nedunia.
Toto je rozdiel medzi dobrou music a zlou music. Ta zla sa neda pocuvat uz pri strednej hlasitosti....

Ale jasne je, ze kazdy ma ine naroky, nedivim sa, ze niekomu uplne staci standardny sound - v podstate to hra, tak co riesit...
Jednoducho niekto si vycacka kolesa, niekto folie, svetla.
Ja som mal svoje poziadavky nastavene z ohladom na sposob pouzivania - motor 1,9 88kW, vyhrievane sedacky, auto klima, sresne nosice, a ako bonus som dostal motor bez PDF, parkovacie senzory, BC, automat denne svietenie, a cuvacie senzory.
Ale ako minusovy bonus bolo pre mna jednoznacne CD30, to som teda musel nejak vyriesit...

kulisek91

Příspěvek od kulisek91 » 24 led 2013, 13:50

maro píše: Preco pustas hudbu z navigacie do radia? Navigacia neni na navigovanie???
Je to trosku proti logike, a hlavne moc to kvalite zvuku nepridava....
používám to z toho důvodů že to jde a jdou na tom dokonce pouštět i filmy a kvalita hudby si myslím že je dost slušná ( na moje požadavky ) navíc v navigaci to používám proto protože když jedu někam dál tak navigace běží,písničky současně a když tam má ten lojza navigovat a něco říct ta kse to automaticky pomalu stlumí a po tom co dopovídá tak se to vrátí zase na nastavenou hodnotu jakou to hrálo před tím ;) V podstatě to funguje jako lepší FM transmitter za větší prachy s tím teda že to má navíc ještě svůj ekvalizér. Takže si to každý může nastavit podle svého gusta :)
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!

Odpovědět