stěrače
Re: stěrače
Ja bral u Opla origo ( platil jsem to bez dokladu 800 nebo tak nejak) a musim rici ze kvalita dost dobra. Zadne pazvuky pri stirani a voda hnedle pryc.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
- Reklama
- vojtavojta
Ahoj,david.tomko píše:
Miloshi, nic proti investici, ale už jsem se kolikrát spálil ( tím nechci říct, že origo na Astru jsou špatné ) kopil jsem si Valeo i Bosch na jiný auto v Autoprimě v Praze a dojel jsem až do Lovosic a letělo to do koše, jakej to byl šmejd ( mimochodem stálo to 800,- a bylo to horší než Tesco ). Jak už jsem řekl, je mi vcelku jedno kdo co kupuje, ale teď jsem dal za obě dvě gumyčky cca 60,- a stírají perfektně už mám pocit asi 4 měsíce bez viditelných šmouh. Kdybych měl ten litr zbytečnej tak bych si je koupil taky, možná je to taky tím, že v tom autě nejezdím, možná bych si pro sebe koupil něco lepšího , ale to j jen nepodložená doměnka.
kde se dají koupit samostatné gumičky? Nikdy jsem na ně v žádné prodejně nenarazil...
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Vojtavojta: Ja je kupuju u konkurence (VW), beru ale jen ty od vyrobce SWF a maji jen nekdy a nekde.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- vojtavojta
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
odkaz prosím....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
, no já koupil taky někjaký asi za 400kč na G-čko a slouží dodnes, na H-čko jsem zatím nesháněl, jelikož zatím stírají dobře... , ale odkaz na doporučení by neškodil.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
- vojtavojta
Po tvém nápadu jsem napsal do VW a odepsali mi, že nabízejí klasické gumičky za 144Kč, potom aero lišty (co nevim co to znamená) ve dvou délkách 45 a 55 cm za 157 a 166Kč značky Bosch nebo Valeo. Žádné SWF nevedou. Má někdo s těma od Bosch nebo Valeo zkušenosti? co znamenají ty aero lišty?Westler píše:Vojtavojta: Ja je kupuju u konkurence (VW), beru ale jen ty od vyrobce SWF a maji jen nekdy a nekde.
Mám takovéto gumičky:
Co je to zač? Obyčejné nebo aero?
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Aero lišty = bezramínkové stěrače Bosch, tj. ty co jsou na Hčku z výroby.