Elektricky sklápatelné spätné zrkadlá?
Re: Elektricky sklápatelné spätné zrkadlá?
Zrcátka se liší asi tvarem plastové části která doléhá na dveře. Jaký bude rozdíl mezi LHD a RHD netuším, tipnul bych jen v sklíčku zrcátka (to by se snad dalo přehodit), ale možná je tam ještě i nějaká další odlišnost. Kabelový svazek by mohl být stejný (podle EPC má sice jiné číslo, ale na schéma v TISu nevidím žádnou odlišnost)
- Reklama
Asi budem pre niektorych lama ( neskuseny, resp zaciatocnik ), ale: moja astra ma elektricky ovladane spatne zrkadla. V navode som zistil, ze sa elektricky nesklapaju. Skusal som sklopit manualne, ale neviem, ci neposkodim nejaky servo motorcek, lebo to neslo... Mam pouzit vacsiu silu ? Dik.
Najkrajsia biela Astra H v nasom meste.
ja mam sklapanie a dokial som to nevedel tak som ich sklapal rucne. Takze asi treba pouzit vacsiu silu.
A jak to je s tlačitkem ovladani kde je .....možna je mam a taky o tom nevimMidzi píše:ja mam sklapanie a dokial som to nevedel tak som ich sklapal rucne. Takze asi treba pouzit vacsiu silu.
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
tlačítko je uprostřed kolečka kterym se štelujou skla zrcátek
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
presne tak, normalne tam mas len taku jamku na ktorej je obrazok zrkadiel a ked mas ovladanie tak je tam tlacitko. Preto som si to najprv nevsimol ani ja.