![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Uchycení gumových koberečků ASTRA H
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uchycení gumových koberečků ASTRA H
Ok, v pohodě... ale to lamentování okolo toho výše, to mě dostalo... ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
- Reklama
A čo takto klince. Pribiť to na pevno a zo spodku zahnúť, aby nevypadli
Samozrejme že srandujem.
Mne bude treba nové gumené koberce. Vodičov je úplne predratý a vedľajší bol niečím zasraný, akoby PUR-pena, alebo niečo podobné![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Samozrejme že srandujem.
Mne bude treba nové gumené koberce. Vodičov je úplne predratý a vedľajší bol niečím zasraný, akoby PUR-pena, alebo niečo podobné
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
ASTRA H 1,6 16V twinport 2005
Super díky, zítra jdu nakupovatvojtavojta píše:Jak jsem se podival poradne do EPC,tak je to uplne jinak,kat.cislo 2222650,je spodni dil,a cislo 2222651,je vrchni cislo,ktery bude stat asi taky kolem 40Kc,takze komplet za zhruba 85Kc,at si strci do riti.![]()
![]()
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
já měl zimní gumy hozený přes letní koberce a nic mně nesjíždělo ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Já ho mám taky, má to takový jazyk do strany, který se zastrčí pod kryt vlevo, aby to nepadalo, navíc guma je dělaná, jako vanička s vyvýšeným okrajem...vojtavojta píše:ale divím se že nidko z vás nemá ten kobereček i na části pro odkládání spojkové nohy. Tak to jsem to ještě vyhrál
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- vojtavojta
S tou odkladaci plochou na levu nohu,to sice nepsal jsem ja,ale v tech kobereckach,ktere delaji v Zubri,ta tam bohuzel neni ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Jj taky to tak mam, ale po čase mi to zase od tama vyjede ven asi to tam strkám maloOťas píše:Já ho mám taky, má to takový jazyk do strany, který se zastrčí pod kryt vlevo, aby to nepadalo, navíc guma je dělaná, jako vanička s vyvýšeným okrajem...vojtavojta píše:ale divím se že nidko z vás nemá ten kobereček i na části pro odkládání spojkové nohy. Tak to jsem to ještě vyhrál
Mám origo gumový koberce Opel koupený u Staigra a ty nacvakávací věci u toho nebyli ![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Stejně jsou gumový koberce hnus, tak jsem je používal jen tak dva roky. Pak jsem je nemohl najít, tak jezdím trvale s tkaninovejma.
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Stejně jsou gumový koberce hnus, tak jsem je používal jen tak dva roky. Pak jsem je nemohl najít, tak jezdím trvale s tkaninovejma.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Z textilných origo kobercov sa tie cvoky dajú vybrať, tak kto má dve sady (aj gumené), môže si cvoky prekladať ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
to x-father:
V zimě taky?
V zimě taky?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici