odkládací prostor stropnice
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: odkládací prostor stropnice
Na brýle mám schránku nad šoférovýma dveřma!
- Reklama
Na brýle jsem koupil držák, který se namontuje místo madla nad dveřma řidiče. Stojí v Oplu pár korun a udělá dobrou službu.
Objednací číslo: 13118341
Objednací číslo: 13118341
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
To je super ... aspon bryle by sa dali odkladat ... ja to tam ale nemam... ja tam mam take uchytky ako na kazdych dverach. Dalo by sa to tam domontovat?
A co ostatne odkladacie priestory?
Dakujem
Prajem pekny den.
M.
To je super ... aspon bryle by sa dali odkladat ... ja to tam ale nemam... ja tam mam take uchytky ako na kazdych dverach. Dalo by sa to tam domontovat?
A co ostatne odkladacie priestory?
Dakujem
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Jednoduse odmontujes uchyt na ruku (odlkopis takovy krytky a krizovym sroubovakem to odsroubujes), das tam misto toho tenhle drzak na bryle a hotovo. Prace asi tak na 2 minuty Dalsi odkladaci prostor, ktery jde dodelat je misto popelnicku, je tam takova prohluben a vedle ni zasuvka misto toho odklapecho systemu s malym popelnikem.
Vies nam povedat kod toho dielu? Radsej by som namiesto popolnika mal odkladaci priestor, i ked maly ale aspon nejake drobnosti by sa tam zmestili.corsaczek píše:Dalsi odkladaci prostor, ktery jde dodelat je misto popelnicku, je tam takova prohluben a vedle ni zasuvka misto toho odklapecho systemu s malym popelnikem.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
To mi nerikejte ze nejsou v Hacku prostory ve dverich, v prihradce pred spolujezdcem a v loketni operce? Vic jich nepotrebuju, no mozna pod radiem kde ma gecko diru treba na mobil ci penezenku to se taky hodi to H nema ale operka se taky da vyuzit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Do dveri se nevleze ani pul litrova petka, kastlik je taky docela maly, do operky nevleze ani penezenka a mobil vozim v popelniku, je to zalostne, hlavne mi vadi, ze neni kam dat velkou flasku s pitim.
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
Já v GTCku dávám láhev do prihradky jakoby zadnich dveri - ktery tam nejsou samozrejme Prostě natáhnu levou ruku za sedadlo a dam ji tam, akorat pasuje.
už není
No tak s tou petkou mi to taky štve já jí teda mam hozenou jen za svojí sedačkou na podlaze, protože jezdim nejvíc ve dvou, ale furt se tam bimcá.... loketní opěrku nemám takže telefon mívam hozenej mezi sedačkama v té mini přihrádce. Hned jak pojedu do Kladna tak vemu v autosnu alespoň ten držák na brýle, šikovná věcička
áno ánoGord píše:Já v GTCku dávám láhev do prihradky jakoby zadnich dveri - ktery tam nejsou samozrejme Prostě natáhnu levou ruku za sedadlo a dam ji tam, akorat pasuje.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan