anténa
Re: anténa
Ahoj vždy se snažím hledat sám než něco napíšu ale ohledně twintopu jsem nic nenašel jen to co jsem obědnal jenže tahle antena funguje jen když ji vystrčim ven.
Opel astra H cdti 1,7 92kw kombi r.v 2008 Z17DTR ,Opel astra h twin top 1.8 103 kw 2006
- Reklama
Mas termoreflexne celne sklo? Ak nie, tak by mala antena fungovat aj vo vnutri. Ak nejde, ani ked ju prilozis k bocnym oknam alebo na zadne okno, tak tipujem, ze je problem v nej.
Antena funguje jak jsem psal jen když ji vystrčim ven, asi to bude sklem je do modra tak asi termoreflexni bude no
Opel astra H cdti 1,7 92kw kombi r.v 2008 Z17DTR ,Opel astra h twin top 1.8 103 kw 2006
Na termoreflexnom skle je plocha okolo spatneho zrkadla (v tom ciernom poli), kde by mala antena fungovat (umiestnuju sa tam napr. aj mytne brany). Je to popisane aj v navode.
Ak nefunguje antena ani tam, tak je problem so signalom (zrejme zly/zlomeny kabel, koncovka, pokazena antena).
Děkuji zkusím snad to tam pujde, antena funguje venku na střeše takže tam problem není spíš to okno myslíš místo kde je deštový senzor asi