Ruční mytí auta - jak na to
Re: Ruční mytí auta - jak na to
No jejej Mildo, taky asi na to vlitnu. Astra vypada fakt katastrofalne
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Napodobně viz here
hrůza a děs!
My jsme stejne pacienti protoze co my povazujeme za spinu to nekteri lide maji jako za umyty
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přes noc bylo auto venku a tak zašvihaný snad ještě nebylo. Už aby se trochu oteplilo a mohl jsem mu dát péči kterou si zaslouží
Jj sme slusny pacienti. Chocholousek by si na nas smlsnul To treba kamarad co bydli naproti me ma jednickovou Oktavku 1.8 20V a ten ji meje max. jednou za rok. Spis nez on ji castejs meje dest A interier je neco podobnyho. Brrrrr to bych neprezil ani den jezdit v bordelu
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Já bych o víkendu taky myl, ale voda co mám v garáži poněkud změnila skupenství
Navíc to bude smutný pohled, až pořádně uvidím, co mi nějaký d**** na parkovišti zanechal na nárazníku
Navíc to bude smutný pohled, až pořádně uvidím, co mi nějaký d**** na parkovišti zanechal na nárazníku
Tak moje zatím poznala jenom jednou ruční mytí a opel servisu a párkrát oběhnutí wapkou. Doma v koutě už se na ní těší nová wapka na jaro a rukavice z ovčí vlny (sestra si myslela že se mi bude hodit:)
Napište co kdo používaté za vosky - chci zusi tuhý od sonaxu Extreme bo jak se to jmenuje
Napište co kdo používaté za vosky - chci zusi tuhý od sonaxu Extreme bo jak se to jmenuje
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten je prfektní. S tou kulatou nanášecí houbičkou, to jde i docela hezky od ruky.... doporučuju.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ja meju auto jen cistou destovkou. Meju auto dost casto, resp. malo kdo kdy videl nasi Astru spinavou Cili uchylka jasna, ale dela mi to radost, to praktikuju dost casto Vyjimecne v lete auto umeju i nejakym auto samponem, ale to je tak jednou do roka. Uz vloni jsem si rikal ze bych taky mohl vyzkouset nejaky vosk nebo proste neco lepsiho na min osetrenu laku. Tak to asi zkusim letos. Kazdopadne cista voda je pro me nej
Voda ze studny + voda s jarem a auto se bude blískat jako prdelka ) To jsem praktikoval u starého auta prý to vyšušuje lak ale tam to bylo jedno