celni sklo - cena?

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Luke
Kontaktovat uživatele:

Re: celni sklo - cena?

Příspěvek od Luke » 29 pro 2014, 07:27

U mě to bude také letos druhé :/

Dohledal jsem si pojistku a naštěstí tam připojištění skel mám... takže to bude snad v cajku..

Ještě mě ale napadá - má tedy cenu vymýšlet jiné sklo než jsem měl (tzn. obyč) například s dešťovým senzorem, vyhříváním apod? Tzn. dodělávat..?

Zkoušel už někdo z vás něco takového? Dá se to? :?:

Reklama

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 29 pro 2014, 08:51

Aktualni cena v autorizaku s praci obyc sklo je 10150 bez DPH.

Kdysi sem premyslel dodelat zrcatko, kdyz sem menil sklo, ale nebyla priprava na destak.

Ted spis uvazuju, zda nezkusit neorigo sklo, protoze ty GM nic nevydrzej

rosta12345

Příspěvek od rosta12345 » 29 pro 2014, 16:03

x-father píše:Loni dve, letos první. Celkem jich uz bylo sest, nebo sedm. Vydrzi tak rok. Staci malej tukanec na blbe misto a kdyz pak zapracuje rozdil teplot, tak to rupne.
To auto máš od nového nebo to je kupované jako starší ? tohle co popisuješ mi nepřijde normální nebude tam spíš nějaký problém s hnutou kastlí ?
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 29 pro 2014, 16:32

Mám to od nova a hnutý to není, neb to nebylo nijak fatálně bouraný. Jen běžný ťukance.

Některý skla jsem měnil až když bylo "průstřelů" víc. Kdybych měnil kvůli každý ptákovině, tak mám už tak nejmíň desátý :)

Přiznávám, že některé díry nastaly při poněkud vyšších rychlostech, než jsou u nás povolené, ale neslyšel jsem od jiných lidí, že by jim skla odcházela tak často. Ale to bylo v menší polovině případů.

Poslední dobou mám spíš "štěstí" na situace, kdy dostanu i maličkým kamínkem při nízké rychlosti, ale na blbé místo. Jedu 70, ozve se maličké cinknutí a kamínek trefí přesně hranu skla a než dojedu domů, tak je tam metrová prasklina. Nebo dostanu kamínkem pár cm od kraje skla v místech, kde je to podložené A slupkem a ikdyž na první pohled tam není ani pavouk a je tam jen povrchová mikrodírka, tak vzápětí zapracuje rozdíl teplot venku/garáž, nebo je venku +30 a pálí slunko a do druhého dne sklo rupne. Teď naposledy to ruplo od tak maličkého poškození, že jsem ho ani nenašel, když jsem ho hledal. Až druhý den sem ho našel, protože jsem šel po prasklině, která tam vyjela přes noc.

Možná je to i tím, že Astra nemá plastové zakrytování okolo čelního skla v místech,kde je přilepené. Co mám vypozorováno, tak zásah kamínkem ve výhledu nemá takové následky, jako na kraji skla.

Luke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke » 13 led 2015, 14:42

Nemáte někdo tip na spolehlivý servis v Brně, kde by mi z pojistky udělali to čelní sklo?

Pokud si správně pamatuji, tak RomanK skla nedělá, ne? :?:

power2

Příspěvek od power2 » 13 led 2015, 17:27

Myslím, že ne a do Renocaru nejezdi, tam to akorát poserou. Takže máš ještě další nespolehlivej servis BS Auto a tam je to taky děs a hrůza. No vyber si.

Luke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke » 14 led 2015, 11:38

No právě.. Já bych raději kdybych si mohl vybrat i mezi nějakým servisem, kde to není děs a hrůza :roll:

Westler

Příspěvek od Westler » 14 led 2015, 16:52

Ad. tema servis: S Renocarem prime zkusenosti nemam, ale BS Auto des a hruza, tam uz ani pro zarovku. Vcelku dobre zkusenosti mam s Auto Dobrovolny (Vel.Mezerici, Jihlava a Znojmo). Z neautorizovanych servisu potom http://carteam.cz/ to je jistota :mrgreen: (ale skla nedela, to je fakt)
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

Werewolf

Příspěvek od Werewolf » 14 led 2015, 17:46

Já se jenom tak zeptám, nikdy jsem nemusel čelní sklo naštěstí řešit, ale co na něm můžou podělat, když píšete že tam a tam špatný? :D

power2

Příspěvek od power2 » 14 led 2015, 19:36

Jak jsem tady psal pár měsíců zpět. Měl jsem pojistný plnění a svěřil jsem auto renocaru. Nedodali dohodnutej díl, dodali díl dle epc. To by nebylo to nejhorší, byl to jen jinak tvarovanej nárazník. Ale už to mě nasr.lo. Při výměně skla poškrábali sloupek na plech (cca 2 cm rýha) v laku. Asi jak ho vyřezávali. Světelnej a dešťovej senzor nepřilepili, byly tam bubliny. Nefungoval by senzor deště

Odpovědět