celni sklo - cena?
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Re: celni sklo - cena?
koukám jak tu řešíš to sklo mám např. skla všechna ale to přední do cca limitu 15tis. a v pohodě se to pokrylo, opravovali mi to taky (lepení pak to šlo na výměnu uplně) stačí když maš stípanec kupříkladu z D1 v zorným poli, a jde to na výměnu, je to straně 10 tohoto OT je to tam popasné, měnil jsem to loni celé. Třeba tě to pomuže rozhodnout, ale budu to přepojistovat kvuli amortizaci taky jsme to kupoval jako nové "lehce zajeté":) od dealera r.v. 2010
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- Reklama
- rosta12345
Niraj: tak koukám že jsme tady dva čekatelé , jinak k tvému dotazu když jsem dělal s prodejcem kalkulaci na úvěr a řešili jsme pojištění tak mi ke sklu říkal že výměna čelního skla na zafiře 17 000 kč
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
Mne vymenia čelné sklo za 35€. Všetko vybavia, nejaké pripoistenie či čo, a komplet vymenia. Myslím, že je to fajn cena.
Pánové dotaz - dnes mi od nějakého pražského čuráka v nové octavii odlétl šutr přímo do prostředka skla a mám tam pavouka... co s tím? SPZ mám zaznamenanou, na polici nahlášeno avšak před vypsáním papírů mě upozornili, že se nejedná o trestný čin ani událost takže řidiče ani dohledávat nebudou.. takže to mám zkusit nahlásit na pojišťovnu a kdyby náááááhodou se onen řidič přiznal tak to půjde z jeho pojistky.. ale co si budeme povídat pochybuji,že by to uznal.. takže co mám teď dělat..?
Nějaké rady?
Nějaké rady?
Nejspíš o tom vůbec neví. Pražákům jsou Brňáci ukradený
Já už mám taky zase sklo v háji. Tohle je už asi šesté, nebo sedmé sklo. GM to asi dělaj z cukrové vody.
Já už mám taky zase sklo v háji. Tohle je už asi šesté, nebo sedmé sklo. GM to asi dělaj z cukrové vody.
[quote="Nějaké rady? [/quote]
Vypláchni si hubu slanou vodou.. Pražskej Pepik
Nejlepší je mít čelní sklo připojištěné. Nemusíš hledat viníka.
Vypláchni si hubu slanou vodou.. Pražskej Pepik
Nejlepší je mít čelní sklo připojištěné. Nemusíš hledat viníka.
Já si říkal, kterej pražák zareaguje
x-father, ty už jsi měnil 7x?? Kolik jsi ujel s Astrou, já neměnil ani jednou, mám cca 50tis co ho mám...
x-father, ty už jsi měnil 7x?? Kolik jsi ujel s Astrou, já neměnil ani jednou, mám cca 50tis co ho mám...
já když kupoval astru tak už tam bylo třetí sklo a to měla jen 80tis najeto
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jak poznáš, jestli sklo už bylo měněný??
Loni dve, letos první. Celkem jich uz bylo sest, nebo sedm. Vydrzi tak rok. Staci malej tukanec na blbe misto a kdyz pak zapracuje rozdil teplot, tak to rupne.