celni sklo - cena?
Re: celni sklo - cena?
Me letos menili u Hacka predni okno s destakem za 7500 Kc......
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Co ty tady delas jeste ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Ale jsi z levneho kraje ja to mel nejak k 10t tusim, a s termoreflexnim nyni uz to je asi o 4 litry vic.
Samozrejme garaznik to udela asi i s praci za bura![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Ale jsi z levneho kraje ja to mel nejak k 10t tusim, a s termoreflexnim nyni uz to je asi o 4 litry vic.
Samozrejme garaznik to udela asi i s praci za bura
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Niečo som našiel tu neviem moyno niekomu pomoze
http://www.autosklo-servis.sk/e-shop/opel/astra-h-04/
http://www.autosklo-servis.sk/e-shop/opel/astra-h-04/
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Cheche no co velky bratr nespi
Na J foru je podezrely ticho, tak aspon vopruzuju tady ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
-
Tak jsem si právě vyzvedl auto a konecna cena za obyc sklo bez dešťáku s montáží byla 4300,- Kč....cena bez dokladu....ale záruka ano:-) sklo je znacky AGC,takže nic z Číny:-) za me spokojenost...
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
Tobe ne. Mne....beavis píše:Me letos menili u Hacka predni okno s destakem za 7500 Kc......
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Wau no jo vlastneeee ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Zdravím, chtěl bych se zeptat na cenu čelního skla a jeho výměny u Opel Zafira B (r. 2014) s dešťovým senzorem (+ práce). Jde mi o to, že dávám dokupy havarijní pojištění s připojištěním skel. A tam jsou varianty do 5tis., do 10tis. (některé pojišťovny i 15tis) a pak 20tis. Každej tenhle skok ale znamená i dvojnásobek v částce pojištění. Takže mi jde o to, jakou částku zvolit. Nevadí mi v případě výměny i něco málo doplatit (tak 2 tis. např.) Takže bude mi stačit limit 10tis., nebo už musím jít na 20 tis ?
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014
Celni sklo se pripojistuje samostatne, tusim ze u Ceske pojistovny to je 1000kc/rok za sklo v hodnote do 20000kc.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet