Doporučte klimu manuál / automat. ?

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
FerdaXXL

Re: Doporučte klimu manuál / automat. ?

Příspěvek od FerdaXXL » 23 dub 2009, 21:25

Na 100 pro bych šel do nové :!: Řešil jsem taky tento problém ...
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

sori sa chibi a hrupki ...

Reklama

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta » 23 dub 2009, 21:45

nový, 50tis zas neni tolik
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

majkp

Příspěvek od majkp » 23 dub 2009, 23:17

bubo píše:řeším velké dilema - jestli jít do koupě fungl nového ( 1.6/85kw/hatchb. ) , nebo jestli zvolit o 50 - 60 tis.Kč levnější , pár let ojetou ( najeto asi +- 50 tis. km ) tu samou Astru ?
No za techto okolnosti se pridam k davu, urcite nove. Prijde mi ale hodne divne, ze "par let" stare auto, s 50tis. km nekdo prodava jen o 50-60 tis levneji. :shock: To je nejaky super motor a vybava? Ja jsem kupoval ani ne rocni Astru, jeste vonela, najeto 24tis (ted uz vim ze nepretoceno) a prisla me na necelou polovinu nove ve stejne vybave po vsech slevach.

Novy auta maji jednu takovou vlastnost ktera me fakt vadi - uz jen vyjezd z autosalonu te prijde na zhruba 20% ceny. Ale jinak beru ze si u novyho auta naporoucis co chces a take ziskas vysostne pravo si na nej nekolik mesicu pockat, takove privilegium u koupi starsiho taky nemas... ;)

bubo

Příspěvek od bubo » 23 dub 2009, 23:38

majkp píše: Prijde mi ale hodne divne, ze "par let" stare auto, s 50tis. km nekdo prodava jen o 50-60 tis levneji. :shock: To je nejaky super motor a vybava? Ja jsem kupoval ani ne rocni Astru, jeste vonela, najeto 24tis (ted uz vim ze nepretoceno) a prisla me na necelou polovinu nove ve stejne vybave po vsech slevach.
No je to např. toto ve výbavě Enjoy za 340 tis :
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7057109
která se dneska nová prodává za akční slevu 365 tis. ( původní cena bez akce je tam taky skoro 500 tis ) Takovou původní cenu uvádí přibližně i ten inzerát . Tak co na to ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,

majkp

Příspěvek od majkp » 23 dub 2009, 23:59

No za 340 to dneska ale tezko proda, nechtel bych bejt v jeho kuzi, sli s cenama dost dolu koukam. Pokud bys nesehnal neco vyrazneji pod 300 tak se urcite vyplati nova za 365, mas to bez rizika.

Co takhle sedanek? Najeto 14 tis, moc pekna vybava, cena do 300tis a Ferda by mel radost ;)
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/6954972

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 24 dub 2009, 08:56

O kom se mluvívá nedaleko bývá :lol: Toho sedana jsem viděl na vlastní oči jel jsem náhodou kolem. Ta barva je teda pekne drsna a je to automat :o Do té stříbrné bych teda jako vážně nešel pokud by se to nevyplatilo financne. A tohle je predrazene jako hrom k cene za jakou koupis nove auto. Nove je nove a je radost na nej 2 mesice cekat ;)

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

bubo

Příspěvek od bubo » 24 dub 2009, 16:06

FerdaXXL píše:.... Do té stříbrné bych teda jako vážně nešel pokud by se to nevyplatilo financne. A tohle je predrazene jako hrom k cene za jakou koupis nove auto....
Díky chlapíci za Vaše názory , slevit by prý mohli max. 5tis. , nebo zamyk. zpáteč. v hodnotě 8tis. Je to z autoriz. servisu Opel , mně se to zdá taky , v poměru k ceně nového docela dost za ojetinu , i když zánovní . Sedánek je pěkný , bohužel drahá je zamilovaná do hatchbacku :-)
Mám z toho teď hlavu jako škopek . Ono jít do nového - to by bylo stejně někde okolo 380 tis. a tak mě pořád vrtá hlavou nějaká šikovná , zánovní ojetina , která by byla nějak zajímavě pod 300tis , penízky nazbyt nejsou a tak koupi nového bych nechal fakt jako nouzovku . Myslím si , že koupě ojetiny od autorizáku by byla více jistější , než třeba dovoz z Němec. , nebo koupě v klasickém autobazaru ? Ale zase ceny v autoriz. jsou dost předražené . Tak budu ještě sondovat . Jestli máte typ na slušnou prodejnu s ojetinami za zajímavé ceny a s ochotným personálem , dejte radu , nejlépe by bylo někde na moravě . Ď .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 24 dub 2009, 20:10

Kvůli té záruce bych asi šel do novýho, zvlášť při jenom 50.000 Kč rozdílu. Ale problém u nás je, že když chceš auto dovybavit, aby bezpečnost odpovídala době, tak nacpeš za příplatky asi 60.000 Kč (ESP a hlavový airbagy). Z tohoto důvodu je pro mě nový Opel naprosto mimo realitu (srovnejte s Golfem a Focusem, Octávií atd.). Faktem taky je, že u ojetýho vozu odpadá ta nejhorší životní investice - vyjetím z autosalonu spadne cena té "investice" o 20, 30%. Je otázka, zda při tvým nízkým nájezdu je to riziko velkých investic do mírně jetého auta tak velké. Neboli když to shrnu - šel bych přece jen do mírně ojetýho, přesně do takovýho, kde ten první brutální pád hodnoty už proběhl. Navíc auto může být taky ještě nějakou dobu v záruce.

bubo

Příspěvek od bubo » 25 dub 2009, 12:24

corsaczek píše:...... když to shrnu - šel bych přece jen do mírně ojetýho, přesně do takovýho, kde ten první brutální pád hodnoty už proběhl. Navíc auto může být taky ještě nějakou dobu v záruce.....
Dívám se nato taky takovým pohledem , stejně bych musel u nového auta ještě zainvestovat do několika dalších věcí , aby to bylo podle mojich představ a jak jsem psal , to už by lezlo někde k 380 - 390 tis.
Teď ještě prosím radu , jaká asi by měla být ( čistě , hrubě pro orientaci ) cena přes kterou bych neměl jít - vůz by měl být podobný tomu , co jsem o něm psal výše . Podle mě by to mělo být max. 300 tis. Jestli jsem mimo realitu , tak mě opravte . Tak zatím .

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 26 dub 2009, 20:35

No ta cena záleží přece na výbavě to se dá takhle těžko říct. Ale cena by neměla přesáhnout cenu nového vozu ...
bubo píše: Sedánek je pěkný , bohužel drahá je zamilovaná do hatchbacku :-)
Tak přesně tento problém jsem měl taky :lol:

Odpovědět