Doporučte klimu manuál / automat. ?
Re: Doporučte klimu manuál / automat. ?
Na 100 pro bych šel do nové
Řešil jsem taky tento problém ...

Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
- Reklama
nový, 50tis zas neni tolik
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No za techto okolnosti se pridam k davu, urcite nove. Prijde mi ale hodne divne, ze "par let" stare auto, s 50tis. km nekdo prodava jen o 50-60 tis levneji.bubo píše:řeším velké dilema - jestli jít do koupě fungl nového ( 1.6/85kw/hatchb. ) , nebo jestli zvolit o 50 - 60 tis.Kč levnější , pár let ojetou ( najeto asi +- 50 tis. km ) tu samou Astru ?

Novy auta maji jednu takovou vlastnost ktera me fakt vadi - uz jen vyjezd z autosalonu te prijde na zhruba 20% ceny. Ale jinak beru ze si u novyho auta naporoucis co chces a take ziskas vysostne pravo si na nej nekolik mesicu pockat, takove privilegium u koupi starsiho taky nemas...

No je to např. toto ve výbavě Enjoy za 340 tis :majkp píše: Prijde mi ale hodne divne, ze "par let" stare auto, s 50tis. km nekdo prodava jen o 50-60 tis levneji.To je nejaky super motor a vybava? Ja jsem kupoval ani ne rocni Astru, jeste vonela, najeto 24tis (ted uz vim ze nepretoceno) a prisla me na necelou polovinu nove ve stejne vybave po vsech slevach.
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7057109
která se dneska nová prodává za akční slevu 365 tis. ( původní cena bez akce je tam taky skoro 500 tis ) Takovou původní cenu uvádí přibližně i ten inzerát . Tak co na to ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
No za 340 to dneska ale tezko proda, nechtel bych bejt v jeho kuzi, sli s cenama dost dolu koukam. Pokud bys nesehnal neco vyrazneji pod 300 tak se urcite vyplati nova za 365, mas to bez rizika.
Co takhle sedanek? Najeto 14 tis, moc pekna vybava, cena do 300tis a Ferda by mel radost
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/6954972
Co takhle sedanek? Najeto 14 tis, moc pekna vybava, cena do 300tis a Ferda by mel radost

http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/6954972
O kom se mluvívá nedaleko bývá
Toho sedana jsem viděl na vlastní oči jel jsem náhodou kolem. Ta barva je teda pekne drsna a je to automat
Do té stříbrné bych teda jako vážně nešel pokud by se to nevyplatilo financne. A tohle je predrazene jako hrom k cene za jakou koupis nove auto. Nove je nove a je radost na nej 2 mesice cekat 

Díky chlapíci za Vaše názory , slevit by prý mohli max. 5tis. , nebo zamyk. zpáteč. v hodnotě 8tis. Je to z autoriz. servisu Opel , mně se to zdá taky , v poměru k ceně nového docela dost za ojetinu , i když zánovní . Sedánek je pěkný , bohužel drahá je zamilovaná do hatchbackuFerdaXXL píše:.... Do té stříbrné bych teda jako vážně nešel pokud by se to nevyplatilo financne. A tohle je predrazene jako hrom k cene za jakou koupis nove auto....

Mám z toho teď hlavu jako škopek . Ono jít do nového - to by bylo stejně někde okolo 380 tis. a tak mě pořád vrtá hlavou nějaká šikovná , zánovní ojetina , která by byla nějak zajímavě pod 300tis , penízky nazbyt nejsou a tak koupi nového bych nechal fakt jako nouzovku . Myslím si , že koupě ojetiny od autorizáku by byla více jistější , než třeba dovoz z Němec. , nebo koupě v klasickém autobazaru ? Ale zase ceny v autoriz. jsou dost předražené . Tak budu ještě sondovat . Jestli máte typ na slušnou prodejnu s ojetinami za zajímavé ceny a s ochotným personálem , dejte radu , nejlépe by bylo někde na moravě . Ď .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Kvůli té záruce bych asi šel do novýho, zvlášť při jenom 50.000 Kč rozdílu. Ale problém u nás je, že když chceš auto dovybavit, aby bezpečnost odpovídala době, tak nacpeš za příplatky asi 60.000 Kč (ESP a hlavový airbagy). Z tohoto důvodu je pro mě nový Opel naprosto mimo realitu (srovnejte s Golfem a Focusem, Octávií atd.). Faktem taky je, že u ojetýho vozu odpadá ta nejhorší životní investice - vyjetím z autosalonu spadne cena té "investice" o 20, 30%. Je otázka, zda při tvým nízkým nájezdu je to riziko velkých investic do mírně jetého auta tak velké. Neboli když to shrnu - šel bych přece jen do mírně ojetýho, přesně do takovýho, kde ten první brutální pád hodnoty už proběhl. Navíc auto může být taky ještě nějakou dobu v záruce.
Dívám se nato taky takovým pohledem , stejně bych musel u nového auta ještě zainvestovat do několika dalších věcí , aby to bylo podle mojich představ a jak jsem psal , to už by lezlo někde k 380 - 390 tis.corsaczek píše:...... když to shrnu - šel bych přece jen do mírně ojetýho, přesně do takovýho, kde ten první brutální pád hodnoty už proběhl. Navíc auto může být taky ještě nějakou dobu v záruce.....
Teď ještě prosím radu , jaká asi by měla být ( čistě , hrubě pro orientaci ) cena přes kterou bych neměl jít - vůz by měl být podobný tomu , co jsem o něm psal výše . Podle mě by to mělo být max. 300 tis. Jestli jsem mimo realitu , tak mě opravte . Tak zatím .
No ta cena záleží přece na výbavě to se dá takhle těžko říct. Ale cena by neměla přesáhnout cenu nového vozu ...

Tak přesně tento problém jsem měl takybubo píše: Sedánek je pěkný , bohužel drahá je zamilovaná do hatchbacku