Mlžení zadních světel
Re: Mlžení zadních světel
Souhlas, rosi se mi pri "vlhkem" pocasi taky obe zadni svetla. Mam astru caravan pred faceliftem. Alespon, ze ty predni jsou v pohode
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
mě to kdysi delalo na corse b a tam jsem jeste na tesneni dal pruhledny silikon a prestalo to,uvazuji ze i ted vyndam zadni svetla a objedu silikonem
Opel Astra OPC
prave je u nas docela vlhko a prsi tak se schvalne podivam jestli mam zamlzeno
už není
To je nič. Ja som maval na Favorite v zadných svetlách akvárium (možno aj s rybičkami).
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Mě se při vlhkém počasí světla mlží také, a nebo když je zima a uvnitř to zahřeje žárovka. Ta plocha je ale tak malá, že to nemá smysl vůbec řešit. Věřím, že se světla mlží u vícero aut, ale nemají je čirá a tak to není vidět.
ahoj,
mám 07/2007, tedy po faceliftu a taky se mi rosí. Dle servisu je to normální, nechal jsem při koupi auta (kupováno dva roky staré) změřit tloušťku a porušenost laku a zaručili mi, že auto v té části poškozeno nebylo.
Takže je to prý normální a "světlům to nevadí".
mám 07/2007, tedy po faceliftu a taky se mi rosí. Dle servisu je to normální, nechal jsem při koupi auta (kupováno dva roky staré) změřit tloušťku a porušenost laku a zaručili mi, že auto v té části poškozeno nebylo.
Takže je to prý normální a "světlům to nevadí".
Přimlouvám se za mléčné skla že to při určitém počasí taky nepatrně zaznamenávám, ale nijak to do očí nebije ani to nevypadá blbě.corsaczek píše:Taky už sem po tom pátral, protže na těch nových co mám (po faceliftu) sem si toho taky všiml. Paradoxně na starých se to buď nestávalo, nebo to na tom mléčnym podkladě nebylo vidět. Nicméně podle všech diskusí co jsem četl, tak vyjádření Opelu i Helly jsou takové, že je to normální a nijak to neovlivňuje funkci. Je fakt, že co čiré světla se mlží u všech aut - jak přední, tak zadní.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
celou zimu nic a dnes jsem zjistil, ze zadni leve se mlzi trosku pri desti taky. grrrr.
este ze nemam v blinkru tolik vody jako kamos na rybicky, tam uz to zavani problemem s elektrikou....
este ze nemam v blinkru tolik vody jako kamos na rybicky, tam uz to zavani problemem s elektrikou....
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
aj mne sa zahmlieva lave zadne, ked som ho dal dole zistil som, ze tesnenie co je zo zadnej casti svetla bolo dlhodobo zle (asi po vymene nejakej ziarovky), tak som ho narovnal ale nepomohlo to, uvazoval som nad jeho vymenou ale ako tak citam asi to problem zahmlievania nevyriesi, kedze je to normalne
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek