stěrače
Re: K:stierace
Ja koupil v lete Valea asi za 900kc. Za tepla fungujou perfektne, ale kdyz klesne teplota pod -5 tak je to bida
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
- Reklama
Zrovna nedávno jsem si říkal jakou značku stěračů koupit. A díky pekkimu jsem právě ušetřil 900 kč, protože jsem o nich uvažoval.
@pekki: to jsi na tom ještě dobře kamarád koupil stěrače v tescu a ty nestíraj ani při teplotě nad +10 ...
@pekki: to jsi na tom ještě dobře kamarád koupil stěrače v tescu a ty nestíraj ani při teplotě nad +10 ...
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Proboha proč zrovna Ty přemýšlíš o stěračích?? Máš ještě skoro rok čas... Jinak je úplně jedno jestli koupíš Bosch nebo OPEL, tedy finančně. Bosch jsem kdysi kupoval na Citroena BX. Narozdíl od obyčejných, které vydržely max. měsíc, Bosch fungoval minimálně rok bez problémů. Na Opla kupuju Opel, bo do Opla mám blíž a měním +/- za stejnou dobu. Taky nesnáším ušmudlaný přední okno..FerdaXXL píše:Zrovna nedávno jsem si říkal jakou značku stěračů koupit. A díky pekkimu jsem právě ušetřil 900 kč, protože jsem o nich uvažoval.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: stěrače
originaly stěrače opel stojí 1200,-Ted si nejsem jistej jestli tam jsou jen ty dva přední nebo aji zadní stěrač!Championky stojí asi o 2 stovky víc.Na autokelly.cz prodávají Stírátka Valeo za, tuším 900,- Pekki říkal že je s nima zatím spokojenej,ale to říkal někdy v září nebo kdy jsme se viděly!Takže on si člověk asi podle mě nevybere!Kvalitní budou všechny!Záleží kdo co preferuje jestli originály nebo kvalitní championky a Bosche,nebo výrobek rovnocený originálům -Valeo(podle autokelly)
kluci já kupoval Boshe za 250 kč od člena (kontakt a info zde) které stojí jinde na netu cca 1000 kč a stírají super,jediný problém je že neposílá poštou pouze osobní odběr Praha,ale ta cena a kvalita super
btw:jinak Valeo co jsem slyšel tak dost velká nespokojenost za ty samé peníze už opravdu lepší Boshe
btw:jinak Valeo co jsem slyšel tak dost velká nespokojenost za ty samé peníze už opravdu lepší Boshe
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to je jsou normální stěrače!Na háčku jsou upevněny jen tak ,že jsou jen nasunuty na takovou tyčinku!
Na Géčko se ale lištové stěrače z výroby nedodávaly, takže je to co máš je jen přestavbová sada a její uchycení je jiné než na Háčku
pokud chcete domluvte se přímo s ním co to může sehnat stěrače může mít na jakékoliv auto a zatím jsem nezaznamenal žádný příspěvek že by byl problém ať už to bylo géčko octávka či jiný vůz ...
Když se ale podíváš pořádně do katalogu AutoKelly, tak Valea, co jsou srovnatelná s orig. dílem nejsou za 900, ale za 1220,-. Takže je opravdu úplně jedno jestli koupíš takový nebo makový... Jak říkám, já koupil OPEL. Dal jsem za ně vloni v lednu 1208,- a ještě stírají dobře a hlavně neskáčou...Oton píše:originaly stěrače opel stojí 1200,-Ted si nejsem jistej jestli tam jsou jen ty dva přední nebo aji zadní stěrač!Championky stojí asi o 2 stovky víc.Na autokelly.cz prodávají Stírátka Valeo za, tuším 900,- Pekki říkal že je s nima zatím spokojenej,ale to říkal někdy v září nebo kdy jsme se viděly!Takže on si člověk asi podle mě nevybere!Kvalitní budou všechny!Záleží kdo co preferuje jestli originály nebo kvalitní championky a Bosche,nebo výrobek rovnocený originálům -Valeo(podle autokelly)
A sada je dva přední, zadní musíš koupit zvlášť, ale to u všech, ještě jsem sadu předek + zadek neviděl...