Co naše Astřičky? Zadní roletka, dobrý, ale co boční? V kombíku myslím ta zadní není tak moc potřeba, ale ty boční by se dozadu šikly.
Nikdo nic? Všichni mají fólie, nebo nejezdí na přímém slunci?

No, to je i má motivace. Sám v zadu moc nejezdím.Solik píše:Já jsem je nakonec koupil, aby vzadu nesvítilo na potomka v sedačce.
Ona i ta půlka je docela mazec.Solik píše:Byla akce u Zralého a tak vyšly za 50% ceny.
Uvažuji podobně. Sice mám skla s -30% od GM které něco seberou, ale ještě by to na léto chtělo v zadu ubrat. Fólie jsou na houby v tom, že když Oskar opravdu nesmaží, tak má člověk z auta temnou kobku. Z přísavek jsem vyléčený. Stačilo. Právě ty vestavné roletky jsou to pravé ořechové. Jen na ně narazit. Co jsem zatím šmejdil po netu, tak jsou přísavkové, nebo šroubovací, ale na povrch(fuj).Solik píše:Fólie jsem nechtěl a přísavkové stínítka taky ne. Výhodou originálů je, že se dá stáhnout okýnko a pořád drží na místě.
To je hezký, ale já potřebuju zastínit kufr u kombála... jen né folie atd.corsaczek píše:Vestavěné na Astru H nejsou, ale můžeš mít originály - stačí si přečíst začátek týhle diskuse
Fólie nejsou špatné, jen když nebudu chtít kobku, tak to dá trochu práce.Westler píše:Co mate proti foliim? Vzdyt neni nutne porizovat nejtmavsi, staci "zlaty stred"
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |