Ruční mytí auta - jak na to
Re: Ruční mytí auta - jak na to
Dnes byl konečně pořádně čas, takže jsem astru krásně nablejskal (že už to sakra potřebovala ). Svítilo krásně sluníčko, silnice tu jsou suchý, takže doufám že to chvíli vydrží. Ještě jsem chtěl luxovat, ale byla furt dost kosa, takže snad o víkend...
- Reklama
Ja luxuju az po zime dycky, ale nechavam v garazi pres noc otevreny okna, protoze jak nanosim snih do koberecku, tak aby to vetralo a auto nez zajedu dycky ocistim abych nemel vodu v garazi . Jinak necham pred zimou navoskovat a pak meju az po zime kdyz vim ze bude klid
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
já bych potřeboval umýt už jako sůl, dnes jsem parkoval na rušné silnici a špína nabývá obludných rozměrů, až se začínám za auto stydět
Opel Astra H 5-dv. 1,4, r.v 2004
Bezpečnostní tabulky a značky
Bezpečnostní tabulky a značky
Dokud je snih, nema cenu to mejt pokud si pred zimou voskoval tak se tomu ani nic nestane. A ver mi ze mam sprinavejsi auto nez ty
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Taktiez som auto od novembra neumyval, kedze mam na spodku pod spinou kvalitny vosk
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Dnes jdu na to, je nad nulou a spina zazrana
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já taky, nemůžu se dočkat, až auto prokoukne
No já používám klasický "teflonový" TurtleWax, ale tchánovi (který je snad ještě horší pacient ) jsem loni k Vánocům nadělil StarWax od švýcarského Riwaxu a nedá na něj dopustit. Strašně dobře se s ním pracuje, nemusí se pracně rozlešťovat - stačí jen nanést, nechat zaschnout a lehce setřít. Lesk jako blesk.Jocker píše:...Napište co kdo používaté za vosky - chci zusi tuhý od sonaxu Extreme bo jak se to jmenuje
tak ja uz mam umyto, nedalo mi to cestou z prace, hnedle to vypada lip, jedu az v pondeli a to ma byt slunecno takze cajk
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...a taky máš tu garáž, že