zas blbej dotaz
zas blbej dotaz
Ahoj všem-vím zas blbej dotaz,ale nevím tak se ptám.Neví někdo proč je na zpětném zrcádku to světýlko(žlutý)kdzž rosvítim světla tak svítí-myslím jako směr ke sklu 

Astra H TwinTop 1.8(103KW) 16V-Cosmo r.v.2007
- Reklama
Re: zas blbej dotaz
To svetylko, ktery sviti zespodu zrcatka tak max. prijemne osvetluje prostor co je popelnik. To je asi jeho veskera fuknce 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
...já se připojím taky s blbým dotazem..., nevíte někdo k čemu je v prostředku na palubní desce nahoře hned u spodní hrany čelního skla taková ta děrovaná plastová destička s polokulovým čudlíkem v prostředku? ...nesmějte se, já to fakt nevím a chci to vědět, jinak dnes neusnu...
díky

to kajapro: řeknu ti to byť mám Zafiru v hantýrce Škodovácké páč tam dělám a funkčně je to stejné. To žluté světýlko jsou tzv. difuzní diody pro osvit určité části interiéru, konkrétně u Škodovky a i u Opela to je nasvícení páky řazení. Škodovka to měla u Suprba B5 v červené barvě a nyní v B6 takové bledě fialové. Opel to má žluté.
to davyt: zase předpokládám, že je to stejné jako u Škodovky, takže to půlkulové by měl být Sonnensenzor. Zase Škodovka ho má u Superba placatý, u Yetiho tvar nedokážu popsat, ale takový vystouplý cosi
to davyt: zase předpokládám, že je to stejné jako u Škodovky, takže to půlkulové by měl být Sonnensenzor. Zase Škodovka ho má u Superba placatý, u Yetiho tvar nedokážu popsat, ale takový vystouplý cosi

a ta děrovaná plastová krabička je reprák (sedmý)