Stříbrná lišta - páté dveře
Stříbrná lišta - páté dveře
Ahoj, tak jsem si dnes souhrou nešťastných náhod a svojí nepozorností rozbil zadek auta. Na návštěvě u kamaráda jsem přejížděl s autem do jeho dílny - on myslel, že pojedu dopředu a dálkově zavíral jednokřídlou bránu a já couval do zatáčky k vjezdu a roh brány se mi schoval za autem (ve zpětných zrcátkách nebyla vidět a vnitřní jsem v tu chvíli nepoužil), takže jsem do ní zkrátka nacouval. Odnesly to promáčklý pátý dveře, promáčklina v zadním nárazníku a hlavně rozmasakrovaná stříbrná lišta. Dá se ta lišta sehnat samostatně? Nebo nemáte někdo použitou? Páté dveře by měly jít bez problémů vymáčkout zpět. Je to 5dv. hatchback 2004
Díky za rady.
Díky za rady.
- Reklama
Re: Stříbrná lišta - páté dveře
ahoj,daj to aj do inzercie co zhanas alebo skus aj dake vrakace .. 

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Ahoj, chtěl jsem hlavně zjistit, jestli se dá ta lišta sehnat samostatně nebo včetně zámku. Na Kelly mají novou za 2800,- ale stačila by použitá. Zkusím ještě kouknout do sekce Prodám.
díky
díky
tak za 2800 koupíš snad i origo a samotná se samozřejmě koupit dá
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- vojtavojta
Věděl bych o jedné liště Opel Astra III Ecoflex za 2000.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
za 2700 umím funglofku originál
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Kluci, děkuju za nabídky. Dneska jsem ráno obvolal několik vrakovišť a v poledne jsem měl už lištu v autě. Za 700,-z Prahy 10. Sice jsem jí musel asi hodinu čistit, ale teď vypadá jak nová. Dokonce jsem si polepšil výkonem - na liště je 1.7CDTI s červeným TI a já mám tu slabou verzi s 59kW, takže mám nejlevnější chiptuning
Jinak nová origo vychází u Staigra na 3315,-, takže Vojto díky za velmi dobrou nabídku.